Huurvoorwaarden

Huurvoorwaarden

Algemene Huurvoorwaarden

1. Het contract verplicht de 2 partijen om de bepalingen in het contract na te leven

2. De huurwoning is uitsluitend bedoeld als vakantiewoning, permanente bewoning is niet toegestaan.

3. De huurperiode wordt aangegaan voor een bepaalde periode (zie huurbevestiging)

4. Vertrek dag uiterlijk om 10.00 uur. Aankomst vanaf 15.00 uur anders dan hierboven aangegeven, alleen in overleg en met schriftelijke toestemming van de verhuurder.

5. Huurder dient zich als een goede huisvader te gedragen.

6. Huurder is niet toegestaan om enige veranderingen aan het pand of inboedel door te voeren

7. Huurder is verplicht om per omgaande breuk van servieswerk of andere schade te vervangen en voor vertrek door te geven aan CasaLasDunas.

8. Huurder is verantwoordelijk voor verlies van sleutels welke zijn overhandigd bij aanvang van de huur. Bij verlies van sleutels worden de kosten van nieuwe sloten en arbeidsloon met betrekking tot vervanging van de sloten doorberekend aan de huurder. U dient deze contant ter plaatse te betalen.

9. CasaLasDunas is niet verantwoordelijk voor uitval van elektrische apparaten.

10. Huurder verzekert zich ervan bij het verlaten van het huis het eventueel aanwezig zonnescherm in te draaien en het huis af te sluiten. Wij adviseren ten zeerste de rolluiken of louvredeuren en indien aanwezig hekwerk te sluiten indien u het huis verlaat.

11. CasaLasDunas is niet aansprakelijk voor de gevolgen van inbraak/ verlies van persoonlijk eigendom

12. Het is verboden om open vuur op het terras of tuin te maken i.v.m. brandgevaar.

13. Huurder is niet toegestaan om geluidsdragers op een hoog volume te zetten zodat de directe omwonenden hier hinder van zouden kunnen ondervinden.

14. Huisdieren zijn alleen toegestaan in overleg en schriftelijke toestemming van verhuurder en geen directe overlast of gevaar bezorgen voor bewoners of bezoekers van de residentie Honden dienen op het park aangelijnd te zijn.

15. Huurder is verplicht de huisregels van de urbanisatie na te leven, welke op het park aangegeven staan.

16. CasaLasDunas is niet aansprakelijk voor schade in welke vorm dan ook door huurders opgelopen in of rond het huis als in het gemeenschappelijk zwembad. CasaLasdunas-Rental is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of vergissingen in de beschrijving van vakantiewoningen en binden CasalasDunas-Rental niet.

17. Huisvuil dient in de containers die langs de weg staan te worden gedeponeerd.

18. Bij einde van de huurperiode dienen te sleutels bij het sleuteladres te worden ingeleverd waarbij inspectie van het huis te allen tijde mogelijk is.

19. Betaling voorwaarden: 25% van het totale huurbedrag aanbetalen binnen 8 dagen na boeking/reservering. Restant van het boekingsbedrag dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van het verblijf voldaan te zijn. Bij boekingen binnen 6 weken voor aanvang van uw verblijf dient het volledige huurbedrag te worden voldaan. De betaling dient per bank plaats te vinden. Uw betalingsafschrift met deze huurovereenkomst is uw reserveringsbevestiging.

20. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten. Eventuele annulering dient altijd per omgaande schriftelijk te worden bevestigd.

21. Wij stellen als voorwaarde dat de huurder een eigen W.A.-verzekering heeft afgesloten.

22. Op de tussen CasalasDunas-Rental en de huurder gesloten overeenkomst is alleen het Spaanse recht van toepassing.

Annuleringsvoorwaarden Bij annulering tot 3 maanden voor aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 25%. Bij annulering van 3 maanden tot 2 maanden voor aankomstdatum bedragen de kosten 35%. Bij annulering van 2 maanden tot 1 maanden voor aankomstdatum bedragen de kosten 60%. Bij annulering van 1 maanden tot 14 dagen voor aankomstdatum bedragen de kosten 80%. Bij annulering tot 14 dagen tot de aankomstdatum bedragen de kosten 100%.

Bij vertrek van de woning Wij verzoeken u het huis in goede en bezem schone staat achter te laten zodat de volgende huurders, na onze schoonmaak, het huis vanaf 15.00 uur kunnen betrekken. Denk aan uw reisbescheiden. Alleen de laatste was is inbegrepen in de kosten van de eindreiniging, handdoeken en bedlinnen dienen op de laatste dag voor vertrek in de keuken/wasmachine te worden gedeponeerd. Als er meer was aanwezig is dan het aantal personen dat heeft verbleven, zijn de kosten 10.00 euro per extra was. Dit bedrag wordt met de borg verrekend.

De borgsom De borgsom ontvangt u retour na controle en eventuele verrekening van schade, breuk of vermissing van goederen of niet schoon achtergelaten hebben van de woning Voor de terugbetaling van de Borg, zouden we graag uw IBAN-nummer willen hebben. Dit staat niet altijd automatische vermeld op de afschriften die wij van onze bank krijgen.

Aanleveren gegevens Wij verzoeken uw ID of paspoort plus IBAN en tenaamstelling van de rekening voor vertrek te mailen naar holiday@casalasdunas.com


Kopen
Huren
WhatsApp