Huurvoorwaarden

Kopen
Huren

Huurvoorwaarden

Algemene voorwaarden 2022

1. Het contract verplicht de 2 partijen om de voorwaarden van het contract na te leven.

2. De huurwoning is uitsluitend bedoeld als vakantiewoning, permanente bewoning is niet toegestaan.

3. De huurperiode wordt aangegaan voor een bepaalde periode (zie huurbevestiging)

4. Vertrek uiterlijk 10.00 uur. Aankomst vanaf 15.00 uur anders dan hierboven aangegeven, alleen in overleg en met schriftelijke toestemming van de verhuurder.

5. De huurder dient zich zorgvuldig te gedragen.

6. Het is huurder niet toegestaan wijzigingen aan te brengen aan de woning of de inhoud

7. Huurder is verplicht breuk van serviesgoed of andere beschadigingen direct te vervangen en CasaLasDunas voor vertrek op de hoogte te stellen.

8. Huurder is verantwoordelijk voor verlies van sleutels die bij aanvang van de huur worden overhandigd. Bij verlies van sleutels worden de kosten van nieuwe sloten en arbeidskosten in verband met het vervangen van de sloten doorberekend aan de huurder. Deze dient u ter plaatse contant te betalen.

9. CasaLasDunas is niet verantwoordelijk voor het uitvallen van elektrische apparaten.

10. Bij het verlaten van de woning zorgt de huurder ervoor dat hij eventuele zonneschermen oprolt en de woning op slot doet. Wij raden u ten zeerste aan om bij het verlaten van de woning de luiken of lamellendeuren en, indien aanwezig, de schuttingen te sluiten.

11. CasaLasDunas is niet aansprakelijk voor de gevolgen van inbraak/vermissing van persoonlijke eigendommen

12. Het is in verband met brandgevaar verboden open vuur te maken op het terras of de tuin.

13. Het is huurder niet toegestaan geluidsdragers op een hoog volume te zetten zodat de directe buren er hinder van kunnen ondervinden.

14. Huisdieren zijn alleen toegestaan in overleg en schriftelijke toestemming van verhuurder en veroorzaken geen directe overlast of gevaar voor bewoners of bezoekers van de woning. Honden dienen in het park aangelijnd te zijn.

15. De huurder is verplicht zich te houden aan de huisregels van de urbanisatie, die op het park zijn aangegeven.

16. CasaLasDunas is niet aansprakelijk voor schade, in welke vorm dan ook, ontstaan door huurders in of om de woning in of om de woning of in het gemeenschappelijk zwembad. CasaLasdunas-Rental is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of vergissingen in de beschrijving van vakantiehuizen en CasalasDunas-Rental is niet bindend.

17. Huisvuil dient te worden gedeponeerd in de containers langs de weg.

18. Aan het einde van de huurperiode dienen de sleutels te worden ingeleverd op het sleuteladres, waarbij inspectie van de woning te allen tijde mogelijk is.

19. Betalingsvoorwaarden: 25% van het totale huurbedrag dient binnen 8 dagen na boeking/reservering te zijn voldaan. Het restant van het boekingsbedrag dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van het verblijf te zijn voldaan. Bij boekingen binnen 6 weken voor aanvang van uw verblijf dient het volledige huurbedrag te worden voldaan. Betaling dient te geschieden via overschrijving. Uw betalingsoverzicht bij deze huurovereenkomst is uw boekingsbevestiging.

20. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten. Elke annulering dient altijd onmiddellijk schriftelijk te worden bevestigd.

21. Wij stellen als voorwaarde dat de huurder een eigen WA-verzekering heeft afgesloten.

22. Op de tussen CasalasDunas-Rental en de huurder gesloten overeenkomst is uitsluitend Spaans recht van toepassing. Annuleringsvoorwaarden Bij annulering tot 3 maanden voor aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 25%. Bij annulering vanaf 3 maanden tot 2 maanden voor aankomstdatum bedragen de kosten 35%. Bij annulering vanaf 2 maanden tot 1 maand voor aankomstdatum bedragen de kosten 60%. Bij annulering vanaf 1 maand tot 14 dagen voor aankomstdatum bedragen de kosten 80%. Bij annulering tot 14 dagen voor de aankomstdatum zijn de kosten 100%. Bij het verlaten van de woning Wij verzoeken u de woning bezemschoon achter te laten zodat de volgende huurders, na onze schoonmaak, vanaf 15.00 uur de woning kunnen betrekken. Denk aan uw reispapieren. Alleen de laatste was is bij de eindschoonmaak inbegrepen, handdoeken en beddengoed dienen de laatste dag voor vertrek in de keuken/wasmachine te worden gedeponeerd. Indien er meer wasgoed aanwezig is dan het aantal personen dat is gebleven, bedragen de kosten 10,00 euro per extra wasbeurt. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de borg. De borgsom De borg krijgt u na controle en eventuele afwikkeling van schade, breuk of verlies van goederen of het niet schoon achterlaten van de woning aan u terug. Voor het terugbetalen van de Borg hebben wij graag uw IBAN-nummer. Dit staat niet altijd automatisch vermeld op de afschriften die wij van onze bank ontvangen. Aanleveren van gegevens Wij verzoeken u voor vertrek uw identiteitsbewijs of paspoort plus IBAN en rekeningnaam te mailen naar Huur@casalasdunas.com

Annuleringsvoorwaarden

Bij annulering tot 3 maanden voor aankomstdatum bedragen de annuleringskosten 25%. Bij annulering vanaf 3 maanden tot 2 maanden voor aankomstdatum bedragen de kosten 35%. Bij annulering vanaf 2 maanden tot 1 maand voor aankomstdatum bedragen de kosten 60%. Bij annulering vanaf 1 maand tot 14 dagen voor aankomstdatum bedragen de kosten 80%. Bij annulering tot 14 dagen voor de aankomstdatum zijn de kosten 100%.

Bij het verlaten van het huis

Wij verzoeken u de woning bezemschoon achter te laten, zodat de volgende huurders na onze schoonmaak vanaf 15.00 uur de woning kunnen betrekken. Denk aan je reisdocumenten. Alleen de laatste was is bij de eindschoonmaak inbegrepen, handdoeken en beddengoed dienen de laatste dag voor vertrek in de keuken/wasmachine te worden gedeponeerd. Indien er meer wasgoed aanwezig is dan het aantal personen dat is gebleven, bedragen de kosten 10,00 euro per extra wasbeurt. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op de borg.

de borgtocht

De borg krijgt u terug na controle en eventuele afwikkeling van schade, breuk of vermissing van goederen of indien de woning niet schoon is achtergelaten. Voor het terugbetalen van de Borg hebben wij graag uw IBAN-nummer. Dit staat niet altijd automatisch vermeld op de afschriften die wij van onze bank ontvangen.

Gegevens indienen

Wij verzoeken u voor vertrek uw identiteitsbewijs of paspoort plus IBAN en rekeningnaam te mailen naar:verhuur@casalasdunas.com