In aanbouw

Om te beginnen zoeken wij samen naar een geschikte locatie om zelf uw huis te bouwen. Uiteraard heeft iedereen zeer uiteenlopende wensen en verlangens voor het aankopen van een perceel. Belangrijke vragen als bijvoorbeeld; wat is de afstand tot het dorp, is het gelegen in de bergen of juist niet, hoe is de zonligging, of het ligt in een nog te bouwen nieuwbouwwijk of niet, dienen te worden beantwoord.

Individueel bouwen met CasaLasDunas

Na het vinden van het meest geschikte grondstuk, maken wij een afspraak met onze architecten om een basisproject uit te werken volgens uw wensenpakket. Onze villa’s worden altijd geheel en absoluut exclusief ontworpen. Vanzelfsprekend hebben we wel diverse voorbeeldmodellen van villa’s waarmee wij allerlei ideeën kunnen aandragen voor uw individuele touch aan het nieuwbouwproject. “Ieder CasaLasDunas nieuwbouwproject dient de individualiteit van onze klanten te reflecteren!”

De plannen voor het bouwen van uw eigen huis

Wanneer er na zeer rijp beraad en overleg een definitief plan tot stand is gekomen, kunnen we ,indien gewenst, tegen een kleine vergoeding, een 3D impression artist virtuele foto’s maken. Deze impressies geven exact de werkelijkheid weer, want de computerprogramma’s waar onze architecten mee werken zijn van de allerlaatste generatie en bieden fantastische detaillering. De klant kan naar aanleiding van deze beelden ook nog steeds aanpassingen aan het ontwerp laten uitvoeren.

Uw huis bouwen in Spanje… Het uiteindelijke project

Wanneer uiteindelijk alles naar wens is, wordt het definitieve project gemaakt en gepresenteerd bij de desbetreffende gemeente voor de aanvraag van de bouwvergunning. De afgifte hiervan duurt gemiddeld 4 maanden. Normaliter kunnen wij voor de afgifte van de bouwvergunning al beginnen om het perceel bouwklaar te maken waardoor er geen tijd verloren gaat. Het uitzoeken van alle materialen zoals het tegelwerk, de keuken, het sanitair etc. gaat ,in principe, altijd onder begeleiding van CasaLasDunas. Bestellingen worden altijd in overleg met ons gedaan waardoor er geen misverstanden ontstaan en onnodige ergernis wordt voorkomen.

Wij werken nauw samen met een advocatenkantoor waar ook een Nederlandstalige jurist werkzaam is, die ervoor zorgt dat alle juridische zaken rond de aanschaffing van een woning in Spanje geheel voor u worden uitgezocht en toegelicht. De advocaat zal ook de overdracht bij de notaris voorbereiden en hierbij aanwezig zijn, zodat alles op een correcte wijze wordt afgehandeld. Het complete bouwproces wordt door ons geheel gedocumenteerd met foto’s vanaf de aanvang van de bouw en alle tussenliggende stadia tot aan de oplevering van uw villa. Dus ook wanneer u niet permanent in Spanje bent, houden wij u geheel op de hoogte van de vorderingen. De tijd van het bouwproces wordt door onze klanten als een heel plezierige en buitengewoon interessante periode ervaren en het eindresultaat is dan ook altijd zeer bevredigend.

Ook zelf uw huis bouwen in Spanje?

Ook geïnspireerd? Neem gerust contact met ons op. We nodigen u dan heel graag uit voor een geheel vrijblijvende bezichtiging van onze recent gebouwde villa’s, zodat u een zeer goede indruk krijgt van de superbe kwaliteit en afwerking. Potentiële kopers die onze villa’s hebben bezichtigd, zijn altijd bijzonder enthousiast en overtuigd van het feit dat zelf een huis bouwen in Spanje met CasaLasDunas, zowel kwalitatief als financieel, de beste keus is. Een vergelijkbare bestaande woning is altijd een compromis en over het algemeen ook duurder.

Duurtijd bij een huis bouwen in Spanje

Bij nieuwbouw heeft u al met al een jaar nodig voor u gebruik kunt maken van uw geheel naar eigen wensen gebouwde villa. Het is het wachten dan ook meer dan waard. Bij de bouw van onze villa’s maken wij uitsluitend gebruik van materialen van topkwaliteit.

Garantie

Onze villa’s hebben altijd een tienjarige bouwgarantie en onze aftersales staat zeer goed aangeschreven. Wij kunnen u na de overdracht tevens voorzien van diverse services, zoals (huis) verzekeringen, zwembad- en/of tuinonderhoud, de schoonmaak van uw villa, etc. Kortom, wij bieden u een complete service van A tot Z wanneer u zelf uw huis wilt bouwen in Spanje. Voor meer informatie neem contact met ons op.

WhatsApp