Nieuwbouw in Spanje

Kopen
Huren

Nieuwbouw in Spanje

Als de winter weer in aantocht is, trekken veel mensen naar Spanje. Vooral de uitgestrekte kustlijnen zijn een geliefde plaats voor overwinteraars. Zomers gaat het leven hier 24 uur per dag door; in de wintermaanden is het er rustiger, maar valt er nog steeds van alles te beleven. De gemiddelde temperatuur in de winter is ongeveer 16ºC. In het voor- en najaar is de gemiddelde temperatuur rond de 20ºC. In de zomer is de gemiddelde temperatuur ongeveer 35ºC.

Mede door het milde klimaat zoeken steeds meer personen een tweede woning aan de Spaanse Costa's. Graag willen ze ter plaatse hun droom verwezenlijken en een nieuwbouwwoning past dan ook helemaal binnen het plaatje. Aan de verschillende Costa's wordt op dit moment volop gebouwd: prachtige nieuwbouw-projecten met een gezamenlijk of privé zwembad, mooie moderne kamers, eigentijds design en alles wat men maar kan bedenken waar een nieuwbouwwoning zou aan moeten voldoen.  Wij plaatsen hier een mooie selectie van deze projecten aan de Costa Blanca , Costa Calida en Costa del Sol.

Wilt u over een van deze projecten graag meer informatie ontvangen, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.