Nieuwbouw in Spanje

Nieuwbouw in Spanje

Als de winter weer in aantocht is, trekken veel Nederlanders naar de Costa Blanca. Een geliefde plaats voor overwinteraars. Zomers gaat het leven hier 24 uur per dag door; in de wintermaanden is het er rustiger, maar valt er nog steeds van alles te beleven. De gemiddelde temperatuur in de winter is ongeveer 16ºC. In het voor- en najaar is de gemiddelde temperatuur rond de 20ºC. In de zomer is de gemiddelde temperatuur ongeveer 35ºC.

Mede door het klimaat zoeken steeds meer Nederlanders een tweede woning aan de Costa Blanca. Graag willen ze hier hun droom verwezenlijken en een nieuwbouw woning kopen. Aan de Costa Blanca wordt op dit moment veel gebouwd. Prachtige nieuwbouw projecten met een gezamenlijk of privé zwembad, mooie moderne kamers en alles wat men kan bedenken voor een nieuwbouwwoning.  Wij plaatsen hier een kleine selectie van nieuwbouw projecten een de Costa Blanca en Costa Calida.

Wilt u over een van deze projecten of villa’s graag meer informatie ontvangen, kunnen wij u deze toesturen. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar een huis in Spanje.