Nieuwbouw in Spanje

Nieuwbouw in Spanje

Wanneer de winter in aantocht is, trekken veel mensen naar Spanje. Vooral de uitgestrekte kustlijnen zijn een geliefde plaats voor overwinteraars. Zomers gaat het leven hier 24 uur per dag door; in de wintermaanden is het er rustiger, maar valt er nog steeds van alles te beleven. De gemiddelde temperatuur in de winter is ongeveer 16 ºC. In het voor- en najaar is de gemiddelde temperatuur rond de 20 ºC en in de zomer is de gemiddelde temperatuur ongeveer 35 ºC.

Mede door het milde klimaat zoeken steeds meer Noord Europeanen een tweede woning aan de Spaanse Costa's. Graag willen ze ter plaatse hun droom verwezenlijken en een nieuwbouwwoning past dan ook helemaal binnen het plaatje. Aan de verschillende Costa's wordt op dit moment volop gebouwd: prachtige nieuwbouwprojecten met een gezamenlijk of privé zwembad, mooie moderne kamers, eigentijds design en alles wat men maar kan bedenken waar een nieuwbouwwoning zou aan moeten voldoen. Wij plaatsen hier een mooie selectie van deze projecten aan de Costa Blanca , Costa Calida en Costa del Sol.

Wilt u over één van deze projecten graag meer informatie ontvangen, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar uw droomwoning in Spanje.

Kopen
Huren
WhatsApp