Over ons

Wonen in Spanje is de droom van veel mensen. Wij hebben deze droom waar kunnen maken. Ons familie bedrijf met een team met een diversiteit aan medewerkers zijn actief aan de Costa Blanca, Costa Cálida en de Costa Del Sol en helpen u graag.

CasaLasDunas is meer dan een makelaars kantoor!

Droomt u ook van een huis kopen of huren in Spanje? Om er de zomer door te brengen, te overwinteren of er misschien wel definitief te gaan wonen en er een leven op te bouwen? Wij van makelaarskantoor en verhuurorganisatie CasaLasDunas hebben al veel mensen in Spanje geholpen met het vinden van hun droomwoning. Onze site en brochures zijn een goede plek om onze kennis en ervaring op dat gebied met u te delen. 

Wij bieden onze diensten aan langs de gehele Costa Blanca, de Costa Cálida en de Costa del Sol. We beschikken over een compleet aanbod van koopwoningen, zowel bestaande woningen als nieuwbouw variërend in prijs van vijftigduizend euro tot zeer luxueuze villa’s van enkele miljoenen euro’s op droomlocaties. Legt u zich liever niet met een dergelijk groot bedrag vast, dan verhuren wij aan de Costa Blanca ook vakantiewoningen van en aan particulieren. Wilt u uw eigen woning verhuren, dan kunt u daarvoor tevens op onze diensten rekenen. Tot slot beschikken wij over een team van architecten en aannemers dat onder onze regie uw droomvilla kan bouwen. 

Via onze brochures en informatie op de site geven we u graag meer inzicht over wat het bezitten van een woning in dit land met zich mee kan brengen. Daarnaast krijgt u een indruk over de verschillende kusten en bijzondere plekken. Zo bent u wellicht geholpen bij uw keuze voor een specifieke plek langs de Spaanse kust. Aangezien het leven in Spanje, net als dat in Nederland en België ook praktische kanten heeft, hebben wij enkele experts op het gebied van verzekeringen en belastingen gevraagd hier hun expertise met u te delen. 

We maken graag persoonlijk kennis met u, dit kan op locatie aan de Costa del Sol en ons kantoor te La Marina aan de Costa Blanca en ook bij diversen andere evenementen in Nederland en België.

We zijn per 18-07-2023 een erkend leerbedrijf.

Hierdoor kunnen we mbo studenten gaan opleiden in de beroepspraktijk voor één of meerdere opleidingen.

De titel 'Erkend leerbedrijf’ is een titel om trots op te zijn vinden wij.

Met het SBB-beeldmerk 'Erkend leerbedrijf' laten we zien dat we mbo-studenten opleiden. 

SBB


Ons team

Hans van Let, Algemeen Directeur
Maureen, Sales manager Costa del Sol
Pascal, Commercieel manager
Lindsey, Sales manager Costa del Sol
Kevin, Sales Manager Costa Blanca Zuid
Mark, Sales manager Costa Blanca Noord
Shareen, Secretariaat
Sandra, verhuur boekingen
Carlo, Financieel directeur
Wendy, Afdeling verhuur
WhatsApp