Aankoopmakelaar in Spanje

Het voordeel van een Nederlandstalige makelaar in Spanje! CasaLasDunas biedt u professionele aankoopdiensten aan. Als onafhankelijke makelaar voor de Costa Blanca, Costa Cálida en de Costa Del Sol kunnen wij u als aankoopmakelaar begeleiden bij het zoeken en kopen van uw ideale Spaanse woning.

Aankoopmakelaar Spanje

Door gebruik te maken van een uitgebreid netwerk van erkende makelaars en projectontwikkelaars aan de Costa Blanca, Costa Cálida en de Costa Del Sol zijn wij in staat om een juiste selectie te maken; gebaseerd op uw wensen. U bespaart hiermee tijd en voorkomt teleurstelling en ergernis in het zoeken in een doolhof van makelaars en aanbod van woningen.

Ook indien u uw droomwoning op uw pad tegenkomt, staan wij voor u klaar. Ons advies blijft ga niet op eigen houtje, daar is de aankoop te belangrijk voor. Kies voor zekerheid door met een Nederlandstalige makelaar die is aangesloten bij MONDI belangenbehartigingsorganisatie in zee te gaan.

Ga niet op eigen houtje

Bij het vinden van uw droomwoning komt vaak het enthousiasme of de emotie zichtbaar naar voren. Het is niet te verbergen dat u voor deze woning gaat en de verkoper maakt daar gretig gebruik van. Wij zijn uw aankoopmakelaar en onderhandelen namens u met de verkopers en gaan op professionele wijze uw belangen behartigen. Zodra er overeenstemming is bereikt over de aankoopprijs, zullen wij toezien op een correcte afwikkeling van het gehele traject, een goed opgesteld koopcontract, aanmelden bij de gemeente en andere overheden, aanvragen bij nutsbedrijven. Kortom, begeleiding van A tot Z.

De functie van de Nederlandstalige makelaar in Spanje

  • Geïnteresseerde klanten volledig begeleiden in uw eigen taal van A/Z.
  • Dit doen wij geheel vrijblijvend en kosteloos zonder enige verplichting.
  • Wij hebben geïnvesteerd in kennis van zaken op financieel, juridisch en fiscaal vlak betreffende aankoop van vastgoed in Spanje.
  • Wij houden niet van half werk, maar zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt qua informatie en zekerheden.
  • Wij tonen u niet alleen de woningen, maar ook de streek, zodat u een goede indruk krijgt van de diversiteiten aan de Costa Blanca, Costa Cálida of Costa Del Sol.
  • Wat wij niet doen, zeggen wij ook, zoals woningen aanbieden die niet voldoen aan de wettelijke eisen of adressen van woningen doorgeven zonder onze begeleiding.
  • Wenst u meer informatie over een bezichtiging aan de Costa Blanca, Costa Cálida of Costa Del Sol, dan vernemen wij dit graag van u.

U kunt hier vrijblijvend onze pdf over de commissies van Spaanse makelaars opvragen.

Commissies van Spaanse makelaars