Aankoopmakelaar in Spanje

Zonder zorgen een bestaande woning aankopen in Spanje? 

Bent u geïnteresseerd in een bestaande woning in Spanje en wilt u zonder zorgen tot aankoop over gaan? Neem dan CasaLasDunas in de hand als aankoopmakelaar: kies voor zekerheid en veiligheid en voorkom teleurstellingen!

Zoeken wij een woning voor u?
Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk van erkende makelaars en projectontwikkelaars aan de Costa Blanca, Costa Cálida en de Costa Del Sol zijn wij in staat om een juiste selectie voor u te maken. 100% Gebaseerd op uw wensen. U bespaart hiermee tijd en voorkomt teleurstelling en ergernis bij uw zoektocht in een doolhof van makelaars en woningaanbod.

Of heeft u al een woning op het oog?
Ook staan wij voor u klaar als u uw droomwoning zelf heeft gevonden op een van de portals zoals bijvoorbeeld Idealista, Kyero of thinkSpain. Het aanbod op internet is groot: zowel particulieren als makelaars plaatsen hun aanbod op deze portals. Helaas zijn ze niet allemaal up-to-date. Vaak wordt een woning niet of pas veel later verwijderd als hij verkocht is. Ons advies is altijd “ga niet op eigen houtje onderhandelen”, daar is de aankoop te belangrijk voor. Voordat u het weet, koopt u een kat in de zak. Spreekt u de taal? Bent u bekend met de wettelijke regels in Spanje? Het kan een tijdrovende zaak zijn als u zelf met alle particulieren en makelaars een afspraak gaat maken en hoe komt u te weten dat u de juiste prijs betaalt?
Kies daarom voor een betrouwbare en professionele partner aan uw zijde. CasaLasDunas is een API-makelaar, aangesloten bij MONDI belangenbehartigingsorganisatie en is geregistreerd in het makelaarsregister van Valencia. 

Ga niet op eigen houtje onderhandelen.

Wij onderhandelen voor en met u.
Wij zijn uw aankoopmakelaar en onderhandelen namens u met de verkopers en gaan op professionele wijze uw belangen behartigen. U bent enthousiast en het is moeilijk te verbergen dat u voor de woning gaat. De kans is groot dat de verkoper daar gretig gebruik van maakt. Wij houden het hoofd koel en onderhandelen zakelijk in uw belang. Zodra er overeenstemming is bereikt over de aankoopprijs zien wij toe op een correcte afwikkeling van het gehele traject, een goed opgesteld koopcontract, aanmelden bij de gemeente en andere overheden, aanvragen bij nutsbedrijven. Kortom, begeleiding van A tot Z. 

De dienstverlening van CasaLasDunas

 • Aankoopbegeleiding
    Wij begeleiden geïnteresseerde klanten volledig in hun eigen taal van A tot Z.
 • Juridische check up & begeleiding
    We controleren wie de juridische eigenaar is, of de woning vrij is van schulden, lasten en huurders en of de woning beschikt over alle documenten die noodzakelijk zijn om de    woning legaal aan te kopen.
 • Kennisbank
    Wij hebben geïnvesteerd in kennis van zaken op financieel, juridisch en fiscaal vlak betreffende aankoop van vastgoed in Spanje en hebben inmiddels meer dan 25 jaar ervaring    in het vak. 
 • Ontzorgen & aftersales
    Wij houden niet van half werk, maar zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt qua informatie en zekerheden. Ook na de overdracht kunt u op ons blijven rekenen. 
 • Voorkomen van problemen
    Wat wij niet doen, zeggen wij ook, zoals geen woningen aanbieden die niet voldoen aan de wettelijke eisen of adressen van woningen doorgeven zonder onze begeleiding.
 • Administratieve begeleiding
    Wij zorgen voor NIE nummers en bankrekeningen die u nodig heeft in Spanje. Maar ook voor verzekeringen, internet, televisie en andere zaken wijzen wij u de weg.. 

  U kunt hier vrijblijvend onze pdf over de commissies van Spaanse makelaars opvragen.

  Brochure aankoopmakelaar 

WhatsApp