Hoe werken wij

CasaLasDunas bemiddelt bij het verhuren en huren van particuliere vakantiewoningen aan de Costa Blanca en Costa Del Sol. Huren bij CasaLasDunas betekent zekerheid, comfort en persoonlijke service. Wij ontvangen u graag op ons kantoor in La Marina aan de Costa Blanca, 25 kilometer ten zuiden van het vliegveld van Alicante of ons meetingpoint aan de Costa del Sol. Wij begeleiden u naar de door u gereserveerde woning en maken u wegwijs in de woning. Daarnaast zijn wij uw aanspreekpunt tijdens uw verblijf tijdens kantooruren. Voor noodsituaties geven wij u bij aankomst het betreffende telefoonnummer door dat u daarvoor kunt gebruiken.

Hoe werken wij?

Via onze website is het eenvoudig uw woning te selecteren. Onder elke woning vindt u een kalender waarop de beschikbaarheid vermeld staat. Wij verhuren van dag tot dag en niet alleen van bijvoorbeeld zaterdag tot zaterdag. U stuurt ons per e-mail uw eventuele vragen of reservering. Na ontvangst van uw bevestiging van de reservering sturen wij u alle verdere informatie per email toe. Een aantal van onze woningen staat ook gepubliceerd op Booking.com en AirBnB, maar rechtstreeks boeken is altijd goedkoper.

Betaling

Bij reservering betaalt u een aanbetaling van 25% over het totale huurbedrag. Zes weken voor aanvang van uw welverdiende vakantie betaalt u het restant. Na ontvangst van de betaling sturen wij u een welkomstbrief en routebeschrijving met telefoonnummers. Ziet u uiteindelijk toch af van de reservering, dan heeft u in veel gevallen* de mogelijkheid om binnen 3 dagen de boeking gratis te annuleren.

Inchecken

Zodra u aankomt op het vliegveld van Alicante, Murcia of Malaga of per auto, vragen wij u ons telefonisch te informeren zodat wij ongeveer weten hoe laat wij u mogen verwachten. Wij brengen u persoonlijk naar de woning en geven u de instructies door hoe het één en ander werkt, zoals de televisie, airconditioning en wifi. Voor het terugbetalen van de borg ontvangen wij altijd vóóraf uw IBAN-nummer (dit staat niet altijd automatisch vermeld op de afschriften die wij van onze bank ontvangen). In verband met de wettelijk verplichte registratie verzoeken wij u voor vertrek uw nummer van uw identiteitsbewijs of paspoort plus IBAN en rekeningnaam te mailen naar holiday@casalasdunas.com.

Uitchecken

Zodra u de woning weer gaat verlaten, komen wij samen met u de woning controleren. Wij vragen u de woning netjes achter te laten, (geen afwas of vuilnis) en voor het zicht alles keurig opgeruimd. De laatste was mag u voor de wasmachine leggen. De borg wordt, als alles in orde is, weer netjes teruggestort binnen 10 tot 14 dagen. 

Let op: Bij het in- en uitchecken tussen 20:00 en 22:00 uur berekenen wij € 30,- en tussen 22:00 en 06:00 uur € 50,-  

Uw verhuurorganisatie

CasaLasDunas bestaat al meer dan 25 jaar als familiebedrijf en beschikt over een team van medewerkers dat ervoor staat om u een zorgeloze vakantie te bezorgen.
Bent u toe aan een zonnige vakantie? Zonder zorgen op een geweldige locatie aan de Costa Blanca of de Costa Del Sol? Kijk dan eens verder op deze site wat CasaLasDunas voor u kan betekenen.

U heeft een ruime keuze uit diverse accommodaties, van eerstelijnsappartementen vlak aan het strand met prachtig zeezicht tot romantische villa´s met een heerlijk privé zwembad. Ook leent deze omgeving zich prima voor outdoor activiteiten zoals wandelen, fietsen, paardrijden, paintballen, karten, duiken, snorkelen en golfen. Het is allemaal mogelijk! Alle accommodaties zijn compleet ingericht en op enkele na beschikken de meeste woningen over Nederlandse of Vlaamse Televisie en wifi.
Via onze zoekmachine op CasaLasDunas kunt u een selectie maken op datum van beschikbaarheid en voorkeur. U kunt gemakkelijk zien welke faciliteiten een woning heeft en met het kaartje van Google Maps, kunt u precies zien, waar de vakantiewoning zich bevindt.

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit:

  • Het reserveren van uw vakantiewoning en het vertrekken van de factuur (huurcontract) en Algemene Voorwaarden.
  • Persoonlijk ontvangst en begeleiding.
  • Indien gewenst verzorgen wij ook uw transfer van en naar het vliegveld of het regelen van een huurauto.
  • Geregeld krijgen we verzoeken om voor een overeengekomen bedrag, een welkomstpakket of een flesje wijn met een kaartje klaar te zetten bij aankomst. Maak gerust uw wensen bekend of verras uw vrienden of familieleden.

De algemene voorwaarden:

Misschien wit u weten waar u aan toe bent vóórdat u reserveert, of wellicht moet u nu meteen annuleren.

Hier vindt u de algemene voorwaarden van ons.

Huisdieren:
In het algemeen zijn huisdieren verboden, slechts bij bepaalde woningen zijn huisdieren toegestaan. Uiteraard verwachten wij dan wel - in alle redelijkheid - dat uw huisdier dan geen overlast veroorzaakt voor de buren. Tevens verwachten wij ook van u dat u zelf uitwerpselen, braaksel, haren van ruiende honden en dergelijke opruimt. Wij brengen 35€ in rekening per hond per verblijf voor extra schoonmaakkosten. Honden zijn uiteraard niet toegestaan onder de douche, op de bank, de bedden en of op ander meubilair. Mochten hier hondenharen worden aangetroffen, dan wordt het weggegooid en wordt de vernieuwing verrekend met de borg, evenals andere schade en bevuiling. Wij houden de woningen graag netjes voor alle gasten! Het is niet aan te raden een hond alleen in de woning te laten.

Boek snel, eenvoudig, veilig & in alle vertrouwen uw vakantieverblijf bij CasaLasDunas en kom genieten van de Spaanse zon aan de Costa Blanca.

Ons kantoor is gelegen op 25 KM van het vliegveld Alicante en is gemakkelijk te vinden. Zie ook onze contact pagina. Al deze informatie, routebeschrijving en wie uw contactpersoon zal zijn, krijgt u allemaal op maat doorgegeven bij uw reservering. U kunt steeds bij ons terecht op kantoor wanneer u tijdens uw verblijf extra hulp of informatie wenst.

We hopen u snel te mogen begroeten in Spanje!

Zoek in ons huuraanbod

*De voorwaarden voor gratis annuleren gelden niet voor:

  • een boeking met aankomst binnen 3 weken,
  • een boeking op aanvraag,
  • reeds bestaande boekingen. Ook boekingen die op een later tijdstip nog gewijzigd worden (bijvoorbeeld een nieuwe vertrekdatum of iemand die wordt bijgeboekt) kunnen niet meer gratis geannuleerd worden.

Raadpleeg onze Algemene Huurvoorwaarden voor een compleet overzicht van onze annuleringsvoorwaarden.

WhatsApp