Wensprofiel

Wij behartigen uw belangen bij het zoeken naar en aankopen van uw vastgoed in Spanje. Door dit formulier zo compleet mogelijk ingevuld terug te zenden biedt u ons de mogelijkheid de woning naar uw voorkeuren te gaan zoeken.

Laat ons de perfecte woning voor u vinden

Wij sturen u dan ook geheel vrijblijvend regelmatig aanbiedingen en informatie door, waardoor u op de hoogte blijft van alles wat zich aan de Costa’s beweegt, zowel op financieel, fiscaal en juridisch gebied als van de woningen. Wij beschikken over het complete woningaanbod aan de Costa Blanca, Costa Calída en Costa Del Sol en brengen u graag een stap dichter bij uw droomhuis. Meldt u zich gratis aan zodat u op de hoogte blijft van ons dagelijks nieuwe aanbod.

Heeft u interesse?  Vul de onderstaande vragenlijst in en wij nemen z.s.m. contact met u op!


Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.
WhatsApp