Overwinteren aan de Costa Blanca

De Costa Blanca, waar het hele jaar door de zon schijnt, is de perfecte plek om te verblijven tijdens de wintermaanden. Als u twee maanden of langer aan de Costa Blanca wilt verblijven, biedt CasaLasDunas u een betaalbare accommodatie voor de winter. U betaalt maandelijks, niet wekelijks.

Overwinteren aan de Costa Blanca

Voor uw verblijf tijdens het herfst- en winterseizoen (overwinteren kan alleen van 1 november t/m 31 maart) kunt u kiezen uit luxe villa’s met privézwembad, huizen iets verder van de kust of juist aan de golfbaan, prachtige bungalows dichtbij het strand of in appartementen met zeezicht oftewel in de stad.

U betaalt namelijk per maand en niet per week.

U geniet twee maanden of langer (tot 3 maanden) van het aangename klimaat en laat alles thuis zoals het is. U kunt genieten van de heerlijke winterzon en u kunt voordeliger boodschappen doen dan thuis. Gelegen aan de oostkust van Spanje, is de Costa Blanca, het perfecte gebied om te ontsnappen aan de koude en natte winters van Nederland en België. Of het nu gaat om het verminderen van gezondheidsproblemen of gewoon genieten van de Spaanse cultuur en hun lekkernijen, overwinteren aan de Costa Blanca is gewoonweg prachtig.


De vraag naar vakantiehuizen voor de winter groeit elk jaar. CasaLasDunas kan volledig aan deze eis voldoen. Wij verhuren steeds meer appartementen geschikt voor de winter. Verwarming, airconditioning, die ook warmte kan produceren, of simpelweg de ligging van de woning kan hier invloed op hebben. Vraag ons daarom, voordat u de definitieve reservering maakt, of de gekozen woning aan uw wensen voldoet. Persoonlijke dienstverlening staat bij ons voorop. Dus wanneer u twee maanden of langer aan de Costa Blanca wilt verblijven, kunt u bij CasaLasDunas voordelig overwinteren.

Zoek in ons huuraanbod

WhatsApp