Overwinteren aan de Costa Blanca

De Costa Blanca, daar waar de zon het hele jaar schijnt, is de ideale plaats om te verblijven in de wintermaanden. Als u twee maanden of langer aan de Costa Blanca wilt verblijven kunt u bij CasaLasDunas voordelig accommodaties vinden om te overwinteren. U betaalt namelijk per maand en niet per week.

Overwinteren aan de Costa Blanca

Voor een verblijf gedurende het voorjaar, najaar en de winterperiode (overwinteren alleen mogelijk in de periode 1 november t/m 31 maart) heeft u de keuze uit luxueuze villa´s met privé zwembad, huisjes iets verder van de kust of juist aan de golfbaan, prachtige bungalows vlakbij het strand, appartementen met zeezicht of juist in de stad.

U betaalt namelijk per maand en niet per week.

U gaat heerlijk twee maanden of langer (maximaal 3 maanden) van het aangename klimaat genieten en laat thuis gewoon alles voor wat het is. U geniet van het heerlijk winterzonnetje en kunt voordeliger boodschappen doen dan thuis. Om de koude, natte winter in Nederland en België te ontlopen is de Costa Blanca aan de Spaanse Oost kust een ideaal gebied. Of het nu is om gezondheidsklachten te verminderen of om gewoon heerlijk te genieten van de Spaanse bevolking en hun lekkernijen, overwinteren aan de Costa Blanca is gewoonweg heerlijk.


De vraag naar vakantiewoningen om te overwinteren wordt elk jaar groter. CasaLasDunas kan absoluut aan die vraag voldoen. Wij verhuren steeds meer accommodaties welke zeer geschikt zijn om te overwinteren. Daar wordt steeds meer rekening mee gehouden d.m.v. verwarming, een airco die ook warmte kan geven of simpelweg de ligging van de woning. Vraag ons daarom steeds om advies of uw woning die u uitgekozen heeft wel geschikt is om te overwinteren voordat u definitief boekt. Persoonlijke services staat bij ons hoog in het vaandel.

Zoek in ons huuraanbod

WhatsApp