Huis kopen Costa Blanca

Huis kopen Costa Blanca

Na de zoveelste fantastische vakantie aan de Costa Blanca zegt u tegen elkaar: ‘konden we hier maar een huis kopen’. Dat kan! CasaLasDunas is de aangewezen makelaar voor wie een huis wil kopen aan de Costa Blanca. Wij zijn al jarenlang thuis in de Spaanse aan- en verkoop van vakantiewoningen, luxe villa’s en ruime appartementen. Loop geen risico als u een huis koopt aan de Costa Blanca; schakel CasaLasDunas in.

 

Zoek een koophuis aan de Costa Blanca

Waarom zou ik een huis kopen aan de Costa Blanca?

Er zijn eindeloos veel redenen om een huis te kopen aan de Costa Blanca. De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk het klimaat. De Costa Blanca heeft een mediterraan klimaat dat gedurende het hele jaar hetzelfde weerbeeld vertoont: weinig regen, veel zonuren. De temperaturen in dit gebied van Spanje kennen nauwelijks uitschieters. Er is in de winter geen sprake van vorst, maar in de zomer haalt de thermometer ook de 40° C niet. Daarom is het gebied het hele jaar door populair onder toeristen uit Spanje zelf en andere Europese landen. Naast het klimaat zijn ook het eten, de vriendelijkheid van de lokale bevolking, het bergachtige landschap en de karakteristieke dorpjes uitstekende redenen om een huis te kopen aan de Costa Blanca.

Een huis kopen aan de Costa Blanca, hoe werkt dat?

U koopt niet iedere dag een woning in het buitenland. Daarom begeleidt CasaLasDunas u stap voor stap als een u huis gaat kopen aan de Costa Blanca. Hoe gaat dat in z’n werk?

  1. Zoekopdracht: Door middel van het wensprofiel geeft u aan welke woning(en) u in ons aanbod heeft geselecteerd. We maken een afspraak op ons kantoor in Nederland of Spanje en starten de zoekopdracht.
  2. Bespreken van de wensen: We bespreken de locatie, financiële zaken en het type woning dat bij u past.
  3. Bezichtigingen: We maken een programma voor de te bezichtigen woningen en begeleiden iedere bezichtiging.
  4. Reservering maken: Heeft u een woning gevonden, dan stellen we een reserveringscontract met u op, zodat de woning van de markt gehaald wordt. Dit kost ca. € 3.000, een bedrag dat u terugkrijgt indien de woning niet aan de noodzakelijke registratievoorwaarden voldoet.
  5. Onderzoek: Wij onderzoeken of het perceel en de woning geregistreerd staan, en hoe het staat met eventuele legaliteit, nalatenschap, eigendomsbewijzen en schulden. Voldoet de woning aan de voorwaarden, dan kan de koop doorgaan.

Hoe werkt een huis kopen aan de Costa Blanca?

De werkwijze van CasaLasDunas

CasaLasDunas vindt het belangrijk dat u een woning vindt die echt uw droomhuis is. Zit uw droomhuis er niet tussen tijdens de bezichtigingen? Dan houden wij u op de hoogte van lopende aanbiedingen en zetten de zoekopdracht voort. Ook tijdens uw volgende bezoek aan Spanje begeleiden wij u bij uw zoektocht. Dit alles doen wij op een ontspannen manier zodat u rustig de juiste beslissingen kunt nemen. Komt u zelf een woning tegen die uw interesse heeft? Dan leggen wij contact met de eigenaar of lokale makelaar en starten een onderzoek naar de registratie van de woning en het perceel. Kortom, we zorgen ervoor dat u het perfecte huis zult kopen aan de Costa Blanca.

Vraag het stappenplan aan

Kopen
Huren
WhatsApp