Huis kopen aan de Costa Del Sol

Kopen
Huren

Huis kopen aan de Costa Del Sol

Veel mensen zijn zo gecharmeerd door de streek in het zuiden van Spanje dat ze besluiten een huis aan de Costa del Sol te kopen. Dit proces heeft soms nog best wat voeten in de aarde want het betreft hier toch een belangrijke aankoop. CasaLasDunas, uw Nederlandse makelaar, heeft een gedegen kennis van de Spaanse huizenmarkt en het aankoopproces die daaruit voortvloeit. Ons team heeft al ruim 20 jaar ervaring in het kopen en verkopen van woningen in Spanje. Wij begeleiden u graag op een persoonlijke wijze. U krijgt van onze salesmanagers een deskundig en eerlijk advies. Het aanbod van huizen, appartementen en villa’s in Spanje is groot en wij beschikken dan ook over een breed netwerk met kennis van zowel nieuwbouw als bestaande bouw aan de Costa del Sol.

Uiteraard spreken wij geheel vrijblijvend de verschillende mogelijkheden door met u per e-mail, telefoon, video call of in een persoonlijk gesprek. Daarin vertellen we U ook meer over de omgeving, aangezien ook de locatie een hele belangrijke rol speelt in uw keuze. Uiteraard laten wij graag de woningen ter plaatse aan u zien maar wij kunnen nu ook een afspraak met U maken voor een online bezichtiging waarbij wij u meer van de omgeving kunnen laten zien, de verschillende types woningen en de exacte locatie. Persoonlijk contact vinden wij ook erg belangrijk. Zo kunt u zelf ondervinden of wij de makelaar zijn waar u mee in zee wilt gaan. Wij helpen u graag om van de aankoop van uw huis aan de Costa del Sol een succes te maken.

Wat kan CasaLasDunas voor u betekenen:

• Volledige ondersteuning voor geïnteresseerde klanten en gids in uw eigen taal van A tot Z.

• Dit doen wij kosteloos en vrijblijvend.

• We hebben kennis geïnvesteerd in financiële, juridische en fiscale zaken met betrekking tot de aankoop van onroerend goed in Spanje.

• Wij houden niet van half werk maar zorgen ervoor dat het u aan informatie en zekerheden niet ontbreekt.

• We zeggen ook wat we niet doen, zoals het aanbieden van woningen die niet aan de wettelijke eisen voldoen.

• Zie ook op de volgende pagina https://casalasdunas.com/

Casalasdunas woont en werkt reeds meer dan 20 jaar in Spanje, begeleidt u in uw eigen taal en brengt u op een veilige manier naar de plaats van bestemming. Wij zijn Mondi approved