Nieuwbouw kopen Costa del sol

Kopen
Huren

Nieuwbouw kopen Costa del sol

Aan de Costa Del wordt nog steeds veel nieuwbouw gebouwd. CasaLasDunas heeft het complete aanbod aan nieuwbouwwoningen in zijn portfolio staan en werkt nauw samen met diverse projectontwikkelaars. Zo zorgen we ervoor dat we altijd de nieuwste en meest kwalitatieve nieuwbouwprojecten langs deze prachtige kust kunnen leveren.

Nieuwbouwhuizen, appartementen en luxe villa's staan te koop langs de kust op locaties zoals Benahavis, Estepona, Marbella, Torremolinos, Mijas, Nerja en omgeving. Vele daarvan zijn van zeer hoge bouwkwaliteit en zijn ontworpen door gerenommeerde architectenbureaus. Diverse nieuwbouw villa´s met ruime terrassen en privé zwembad. Airconditioning en vloerverwarming door het gehele huis. Luxe-projecten op diverse uitzonderlijke locaties met de meest adembenemende uitzichten.

Nieuwe concepten op unieke A-locaties in Marbella. Afgesloten urbanisaties met  vrijstaande moderne luxevilla´s, 24 uurs beveiliging en conciërge gelegen aan de fameuze Golden Mile en op loopafstand van het strand, de oude stad van Marbella, restaurants en de Marbella Club.

Diverse op het zuiden georiënteerde villa’s met kamerhoge ramen die zorgen voor heel veel natuurlijke lichtinval. Gebouwd met materialen van topkwaliteit en gebaseerd op de laatste design trends. Maar ook nieuwe laagbouwappartementen dichtbij de kust tussen Estepona en Casares en betaalbare appartementen met zeezicht behoren tot de mogelijkheden.

Laat ons U helpen met het vinden van de juiste nieuwbouw woning en locatie en neem vrijblijvend contact met ons op.