Appartement huren of kopen in Torrevieja

Appartement huren of kopen in Torrevieja

Torrevieja is een badplaats gelegen aan de Middellandse Zee, 41 km ten zuiden van Alicante in Spanje waar u aankomt als u met het vliegtuig reist. Een te huur staand appartement wordt dan ook vaak bezichtigd door Spanje liefhebbers. Vroeger was de zoutwinning uit zoutmeren, de Salinas van Torrevieja en La Mata de belangrijkste activiteit. Torrevieja staat daarom nog steeds bekend om zijn zoutmeren en kuuroorden voor reuma, astma en ischias.

Bijzonder voor kinderen is de duikboot S61 en de douane boot. Het zee en zout museum ( Museo del Mar y la Sal ). Het Museum Ricardo Lafuente en het Museum Thomas Valcárecel over de Goede Week ( Museo de la Semana Santa Tomas Valcárcel ) zijn prachtige bezienswaardigheden die echt een bezoek waard zijn. En vergeet dan zeker niet een dagje met de kinderen naar Aquapolis te gaan.

Huizen, villa's of Fincas, het is er allemaal in en rondom Torrevieja. Om een van de mooie fincas te huren of kopen moet u in het binnenland zijn terwijl u evengoed nog vlak bij de stad kunt zitten. Om een van de luxe villa's te huren of te kopen kunt u in Guardamar terecht wat ook zeker de moeite waard is vanwege zijn mooie stranden en duinen. U ziet, welke soort huizen u ook kiest, we hebben voor ieder wat wils in elke prijsklasse.

Kopen
Huren
WhatsApp