Appartement Marques in Malaga

Kopen
Huren

Appartement Marques in Malaga

Nu kunt u bij CasaLasDunas ook een appartement aan de Costa del Sol huren voor uw welverdiende vakantie. Genieten van alle luxe en bezienswaardigheden in Málaga stad en omgeving. Het appartement is in een prachtig gerenoveerd complex gelegen. Málaga stad heeft een prachtig historisch centrum met alle faciliteiten zoals bars, restaurants en winkels wat een bezoek zeker waard is.

Verblijf in het hart van Málaga 

Een uitstekende uitvalsbasis voor een vakantie of uw stedentrip. 

Andalusië, de meest afwisselende regio van Spanje. Hier kunt u het strand uitstekend afwisselen met leuke uitstapjes. Idyllische dorpjes in het bergachtige achterland en de cultuurstad Málaga met zijn diversiteit aan bezienswaardigheden, het heerlijke klimaat en de mediterrane keuken! Deze regio is een bezoek dubbel en dwars waard. Zeker het flaneren langs de haven op de moderne boulevard Muelle Uno mag tijdens uw bezoek niet ontbreken.

Wij kunnen ook uw woning aan de Costa Del Sol verhuren.

Overweegt u te investeren in een huis aan de Costa del Sol, en wilt u deze verhuren wanneer u er zelf niet bent. Neem dan contact op via contact@casalasdunas.com en vraag naar de mogelijkheden hoe u direct rendement op uw investering kunt krijgen.

Om een indicatie te geven: gemiddeld 20 weken verhuur per jaar is in de meeste gevallen voldoende om in ieder geval uw kosten te dekken. Zo wordt uw tweede woning aan de Costa Del Sol nog waardevoller. Meer informatie kunt u ook vinden op Uw woning in Spanje verhuren en of laten beheren (casalasdunas.com)