Wij zijn Mondi Approved

Met ‘Mondi Approved’ en ‘laagste prijsgarantie’ biedt Mondi de transparantie waar consumenten al jaren naar op zoek zijn. In tegenstelling tot (internationale) makelaarsorganisaties kijkt Mondi primair naar de belangen van de consument om tot een succesvolle aankoop van een (tweede) huis of vastgoedbeleggingsobject te komen.

CasaLasDunas is door de belangenorganisatie ‘Mondi Approved’ bevonden

Indien aanbieders van vastgoed in het buitenland zich actief richten op Vlaamse en Nederlandse consumenten, dan kunnen ze in aanmerking komen voor het keurmerk ‘Mondi Approved’ mits ze voldoen aan de criteria, die per land/regio kunnen verschillen, en zich conformeren aan de gedragsregels van Mondi.


Met het Mondi lidmaatschap en diensten, speelt u op safe!

Het Mondi lidmaatschap is onmisbaar voor (toekomstige) eigenaren van een woning of beleggingsobject in het buitenland, maar ook voor aspirant-kopers van een recreatiewoning in Nederland. Ongeacht of u zich in de oriëntatiefase bevindt, al een woning heeft aangekocht of deze wilt gaan verkopen.

De waardevolle informatie, waar u toegang tot krijgt met het Mondi lidmaatschap, is nu nóg aantrekkelijker! Met een korting van 30% op uw Mondi lidmaatschap, heeft u toegang tot waardevolle informatie en kunt u onbeperkt vragen stellen over de aanschaf, bezit van een (tweede) huis, vastgoedbelegging en emigratie. Met het Mondi lidmaatschap en aanvullende diensten, bespaart u al snel voor (tien) duizenden euro`s en daarnaast de eventuele narigheid met soms desastreuze gevolgen die dankzij uw Mondi lidmaatschap, voorkomen kunnen worden!

Certificaat

Alle organisaties die Mondi Approved zijn ontvangen een certificaat. In dat certificaat wordt verwezen naar criteria en een checklist die op deze pagina publiekelijk te raadplegen is.

Download PDF: Certificaat CasaLasDunas

Uitgebreide criteria/checklist om voor Mondi Approved in aanmerking te kunnen komen

Download PDF: CasaLasDunas_App

Download PDF: CasaLasDunas trakteert op 30% korting!

Beoordelingen buitenlandse vastgoedaanbieders

Mondi heeft een uitgebreid overzicht gemaakt van makelaars, projectontwikkelaars en bemiddelaars van onroerend goed in het buitenland.

Zie hier onze beoordelingen van derden

Wilt u meer informatie over het Mondi lidmaatschap? Vul dan ons contactformulier in!

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.
WhatsApp