Bungalow Torrevieja

Kopen
Huren

Bungalow Torrevieja

Torrevieja is een havenplaatsje aan de zuidelijke Costa Blanca en staat bekend om haar zoutmeren. Het plaatsje heeft een grote gezellige boulevard met veel winkels en gezellige restaurantjes en andere eetgelegenheden. Bent u op zoek naar leuke bezienswaardigheden in de regio? Wat dacht u van het zee en zout museum, het museum Ricardo Lafuente of het museum Thomas Valcárecel. Allemaal prachtige musea die zeker een bezoekje waard zijn.

De Costa Blanca heeft maar liefst 320 dagen per jaar zon. Het is dus de ideale plaats om heerlijk te kunnen genieten van de Spaanse zon! Verder biedt de Costa Blanca nog diverse andere leuke activiteiten zoals tennis, golfen of leuke wandel- en fietsroutes in de omgeving. Kortom, een vakantie in Torrevieja aan de Costa Blanca verveelt nooit!

Huur eenvoudig een bungalow, appartement of villa in Torrevieja

In Torrevieja hebben wij diverse leuke bungalows op Residencial Vistabella – Aguas Nuevas. Dit zijn een soort appartementen, welke modern zijn ingericht en uitermate geschikt zijn voor een vakantie aan de Costa Blanca. Dit resort ligt vlakbij het zandstrand Playa la Mata en op slechts 1 kilometer van het bruisende centrum van Torrevieja. U kunt eenvoudig te voet naar het strand om vervolgens ’s avonds een lekker hapje te gaan eten in het centrum. Bekijk het aanbod en boek vandaag nog uw bungalow in Torrevieja!