​ In Spanje een huis kopen

​ In Spanje een huis kopen

Steeds meer mensen kopen een huis in Spanje. Wie droomt er nu niet van een tweede huis in Spanje? Een gebied waar nog geen massa toerisme is en waar u kunt genieten van een aangenaam klimaat? Het is niet voor niets dat de Spanjaarden zelf al jaren in hun eigen land van hun vakantie genieten.

Als u erover denkt om een huis te kopen in Spanje, is de Costa Blanca, Costa del Sol of Costa Calida de beste plaats voor uw investering! Prachtige steden en vissersdorpjes met de echte Spaanse cultuur. De Costa Blanca staat bekend om het beste klimaat in Europa. Zowel voor nieuwbouw huizen, nieuw te bouwen villa’s, bouwgrond, appartementen, villa’s, finca’s of geschakelde woningen kunt u bij ons terecht.

Alles over een huis kopen in Spanje

CasaLasDunas, is vastgoed adviseur en aankoopmakelaar aan de Costa Blanca, Costa Calida en Costa del Sol in Spanje. CasaLasDunas beschikt tevens over een eigen verhuur organisatie en service kantoor. Hier adviseren wij geïnteresseerden bij de aankoop of verhuur van hun droomwoning. Voor een oriënterend gesprek maken wij graag een afspraak bij u thuis of op kantoor te San Fulgencio / La Marina.

Ook genieten van een tweede huis in Spanje? Wij helpen u vóór, tijdens en na de aankoop van uw huis aan de Costa Blanca, Costa del Sol of Costa Calida.

Kopen
Huren
WhatsApp