De kracht van service en vriendelijkheid

Vriendelijkheid kost geen geld, is echt gratis en daar houden we allemaal van. We zijn het wel in de huidige maatschappij een beetje aan het vergeten en dat is jammer, want er schuilt juist een enorme kracht in vriendelijkheid. Je wordt er gezonder en gelukkiger van. Vriendelijkheid zit in ons allemaal en het is ook nog eens enorm aanstekelijk, waardoor de wereld een leukere plek wordt om in te leven. Bij CasaLasDunas merken we elke dag hoe ver je daar mee komt.

De kracht van Service

Een huis kopen in Spanje is wel even iets anders als een woning in uw eigen land kopen. U krijgt te maken met andere wetgevingen, cultuur en gewoontes. Wat voor een Spaans bouwbedrijf of Spaanse makelaar van zelfsprekend is, betekend nog niet dat dit voor ons Nederlanders en Belgen zo maar vanzelfsprekend aanvaard moet worden.

Vandaar ook onze taak u als Nederlandstalige vastgoed adviseur bij te staan bij aankoop e.o. verkoop van vastgoed in Spanje. Wij spreken uw taal, wij wonen en werken reeds 20 jaar in Spanje en zijn bekend met de Spaanse woon en leef cultuur

CasaLasDunas biedt u een totaal pakket aan services. Wat u bij de projectontwikkelaar niet mag verwachten, vind u wel bij CasaLasDunas. U blijft onze klant ook na de overdracht, want dan begint het pas. Dan komen de vragen als: waar koop ik de meubelen, welk verhuisbedrijf, hoe zit het met de TV aansluitingen, Internet, verzekeringen, belastingen, testament, auto invoer, huiseigenaren vereniging bijwonen, huisarts, hospitaal-zorg etc. etc.

Vandaar onze lijfspreuk; Eens een klant altijd een klant.


CasaLasDunas helpt u van A tot Z.
Wat kunnen wij voor u betekenen:

  • Kopen en Verkopen
  • Ruim woningaanbod
  • Persoonlijke aandacht
  • Aftersales


  • Huren en Verhuren
  • Woningbeheer
  • Zwembad en tuin onderhoud
  • Autoverhuur

Graag nodigen wij u uit op ons kantoor te La Marina en maken we kennis met elkaar onder het genot van een kopje koffie en wie weet wordt u een toekomstige Spaans vastgoed bezitter.

WhatsApp