Casa Luxury

Casa Luxury

Op zoek naar een luxe woning in Spanje?

CasaLasDunas helpt u ook in het luxe woningsegment

Het woningaanbod in Spanje is groot. Waar moet je beginnen? Een zoektocht levert sneller resultaat op als je van tevoren een zo gedetailleerd mogelijk wensenlijstje hebt opgesteld. In welk gebied zoek je iets, wat is je budget en bovenal is belangrijk: naar wat voor een woning ben je op zoek?

Zoek je een villa met een tuin en een eigen zwembad of ben je meer gericht op een woning waar minder onderhoud voor nodig is zoals een appartement of penthouse? Wil je een modern huis dat van alle gemakken is voorzien of vestig je je liever in een authentieke woning met een ziel? 

Hoge segment woningen in Spanje

Ook als je over een ruim budget beschikt en op zoek bent naar een woning in het luxe segment, denk aan prijzen tussen 700.000 euro tot 10 miljoen euro, is er een ruim aanbod. Zeker aan de bekende Spaanse kusten waar meer expats overal vandaan zich vestigen. Zo kun je voor een grotere woning goed terecht in het noorden van de Costa Blanca. De kustplaats Moraira is erg geliefd onder mensen met een groter budget. Ook Javea is een mondaine badplaats en heeft genoeg te bieden aan de koper met een hoger budget. 

Aan de Costa del Sol zoeken deze type kopers het vooral in en rond Marbella en Benahavís. Maar ook de kustplaatsen als Benalmadena en Estepona hebben zo hun zones met fraaie villa’s. Of je nu nieuwbouw of tweedehands villa’s zoekt. 

Casa Luxury

Zoekt u voor bovengenoemd budget een woning aan een van deze kusten, helpen wij u uiteraard ook graag verder. Wij leiden u naar woningen, villa’s, appartementen en penthouses op de fraaiste locaties van de Spaanse costa’s. 

Ons team van Casa Luxury en CasaLasDunas is zeer divers en medewerkers zijn actief aan de Costa Blanca (Alicante), de Costa Cálida (Murcia) en de Costa del Sol (Málaga). Wij helpen u graag met het verwezenlijken van uw Spaanse droom. Dat doen wij op basis van een compleet aanbod van koopwoningen, zowel bestaande woningen als nieuwbouw, variërend in prijs van 50.000 euro tot zeer luxueuze villa’s van enkele miljoenen euro’s op droomlocaties. 

Woningverhuur en nieuwbouw

Als u zich liever niet met een dergelijk hoog bedrag vastlegt, dan verhuren wij aan de Costa Blanca ook vakantiewoningen van en aan particulieren. Wilt u uw eigen tweede woning in Spanje verhuren, dan kunt u ook rekenen op onze diensten. Tot slot beschikken wij over een team van architecten en aannemers dat onder de regie van ons ervaren team droomvilla kan bouwen. 

Luxe villa in Altea Hills

Neem eens een kijkje op onze website van Casa Luxury om een idee te krijgen van het veelzijdige aanbod. Zo ziet u daar bijvoorbeeld een prachtige, hypermoderne villa met privé-zwembad in de exclusieve urbanisatie Altea Hills op een grondstuk van 836m2 met 287m2 bebouwd. De villa heeft 3 ruime slaapkamers en 3 badkamers. In het hele huis ligt vloerverwarming en dubbele beglazing. 

Luxe villa in Moraira

Een ander voorbeeld van het ruime aanbod is door palmbomen omgeven karakteristieke bestaande villa in El Portet in Moraira. Met een bebouwd oppervlak van 440m2 en 6 slaapkamers en 6 badkamers weet u zeker dat u over voldoende ruimte beschikt. Het uitzicht over Moraira, de jachthaven en de kustlijn is schitterend. 

Mocht u besluiten de hulp van ons in te roepen, dan weet u zeker dat u tijdens het volledige aankoopproces uitstekend zult worden begeleid. Ons team kan u ook uitgebreid informeren over wat het bezitten van een woning in Spanje met zich mee kan brengen. Verder kennen alle medewerkers de genoemde Spaanse kusten op hun duimpje en kunnen zij u goed en eerlijk voorlichten over de precieze verschillen, voor- en nadelen. 

Maak kennis met CasaLuxury van CasaLasDunas

CasaLuxury maakt graag persoonlijk kennis met u. Dat kan op locatie aan de Costa del Sol en in hun in La Marina aan de Costa Blanca. Ook zijn wij regelmatig aanwezig op diverse evenementen en beurzen in Nederland en België. En misschien kent u ons al van de talloze optredens in bekende tv-programma’s zoals Way of Living, RTL Vakantie Magazine, Life Is Beautiful, Housevision en Next Level


Kopen
Huren
WhatsApp