Penthouse · Nieuwbouw Costa Blanca · Torrevieja

 • Ref.: CLD-2230NBC
 • Gebouwd: 100m2
 • Grondstuk: 155m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 2
Vanaf € 499.000

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 100 m2
Grondstuk: 155 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Dichtbij het strand
Parking
Aparte douche
Gemeenschappelijk zwembad
Keuken
Vloerverwarming
Balkon
Berging
Dakterras
Garage

Prijzen

Afstanden

Strand: 2 km
Luchthaven: 41 km
Bus: 0.5 km
Stadscentrum: 0.5 km
Huisarts: 2 km
Ziekenhuis: 5 km

Tijdelijke speciale aanbieding! We vinden deze prachtige penthouses met 3 slaapkamers vele ruime terrassen en prachtig uitzicht, ondergrondse parkeergarage, bergruimte en een mooie groene omgeving in de urbanisatie vlakbij Torrevieja. Bij het penthouse is zeker speciale aandacht aan besteed. Ze liggen namelijk op één verdieping met een ruim dakterras voorzien van jacuzzi, buitendouche en buitenkeuken met barbecue inclusief gootsteen met pergola. Tevens standaard inbegrepen : ´Domotica´ systeem, spiegels en doucheschermen in badkamers met vloerverwarming en voor installatie airconditioning via kanalen. Bij dit bijzonder project moeten we de exclusieve groene zone benadrukken die het uniek maakt in zijn soort. Het beschikt over twee originele buitenzwembaden met relaxruimtes, geïntegreerde ligbedden / hangmatten, waterstralen en kinderzone. In de tuinen kunnen de kleintjes ook genieten van hun exclusieve speelplekken. Het bestaat ook uit een prachtige decoratieve vijver met ontspanningsruimte en houten vloeren. De volwassenen hebben een verscheidenheid aan ontspannings- en wellnessruimte, bubbelbaden, sauna, fitnessruimte voor binnen- en buitengebruik, multifunctionele kooi "Street Work-out", wandelgebieden en Balinese platforms die de rijstplantages van dit prachtige eiland nabootsen. Het gebied is omgeven door spectaculaire stranden, commerciële centra, restaurants, golfbanen en alle nodige voorzieningen om het hele jaar door te genieten. 

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkoers

 • Ponden: 430.802 GBP
 • Russische roebel: 430.802 RUB
 • Zwitserse frank: 482.932 CHF
 • Chinese yuan: 3.841.601 CNY
 • Dollar: 525.896 USD
 • Zweedse kroon: 5.791.644 SEK
 • De Noorse kroon: 5.646.684 NOK

Vergelijkbare woningen