Appartement · Nieuwbouw Costa Calida · Águilas

 • Ref.: CLD-2028NBB
 • Gebouwd: 65m2
 • Grondstuk: 93m2
 • Slaapkamers: 2
 • Badkamers: 2
Vanaf € 175.000

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gebouwd: 65 m2
Grondstuk: 93 m2
Toiletten: 2
Keukens: 1
Balkon: 18 m2
Inbouwkasten: 2
Parkeerplaatsen: 1
Bouwjaar: Maart 2022
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Berging
Dakterras
Terras
Dichtbij het strand
Parking
Gemeenschappelijk zwembad
Ingerichte keuken
Berging
Kelder
Op maat gemaakte kledingkasten
Dubbel glas
Gemeenschappelijke tuin
Kinder speeltuin
Uitzicht op de tuin en het zwembad
Dicht bij voorzieningen

Prijzen

Afstanden

Strand: 0.8 km
Luchthaven: 122 km
Voorzieningen: 3 km
Golfbaan: 9,1 km
Bus: 2 km
Stadscentrum: 3.8 km
Huisarts: 10 km
Ziekenhuis: 17 km
Zonligging: Noordoosten

Nieuw project met prachtige appartementen (beneden en bovenwoningen) voor fantastisch gunstige prijzen in Los Nardos Beach, aan de kust van Almería. Het complex heeft mooie gemeenschappelijke ruimtes met prachtige tuinen, zwembaden, jacuzzi's en kinderspeelruimten. Als u op zoek bent naar een woning dat bij u past, dan stelt dit project u in staat het naar uw wensen en voorkeuren te ontwerpen! De appartementen liggen op een mooie en rustige locatie in een spectaculaire natuurlijke omgeving met alle dagelijkse voorzieningen en uitstekende sportfaciliteiten binnen het complex met restaurants, een supermarkt en een eigen sportcentrum. Het complex ligt een paar meter van de stranden van La Entrevista en Los Nardos, en op slechts 15 minuten rijden van Águilas en dichtbij de beroemde Cala Cocedores en de golfbanen van Aguilón Golf en Desert Spring Golf. De prijzen zijn vanaf prijzen, dit geldt ook voor de totale oppervlaktes en percelen.

Aarzel niet met vragen en neem contact met ons op!

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkoers

 • Ponden: 151.748 GBP
 • Russische roebel: 151.748 RUB
 • Zwitserse frank: 168.490 CHF
 • Chinese yuan: 1.359.663 CNY
 • Dollar: 186.113 USD
 • Zweedse kroon: 2.087.050 SEK
 • De Noorse kroon: 2.017.225 NOK

Vergelijkbare woningen