Appartement · Nieuwbouw Costa Calida · Águilas

 • Ref.: CLD-2028NB
 • Gebouwd: 45m2
 • Grondstuk: 64m2
 • Slaapkamers: 1
 • Badkamers: 1
Vanaf € 133.000

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gebouwd: 45 m2
Grondstuk: 64 m2
Toiletten: 1
Keukens: 1
Balkon: 12 m2
Inbouwkasten: 1
Parkeerplaatsen: 1
Bouwjaar: October 2023
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Parking
Gemeenschappelijk zwembad
Ingerichte keuken
Kelder
Beglaasd terras
Op maat gemaakte kledingkasten
Dubbel glas
Gemeenschappelijke tuin
Kinder speeltuin
Uitzicht op de tuin en het zwembad
Dicht bij voorzieningen
Berging
Dakterras
Terras
Dichtbij het strand

Prijzen

Afstanden

Strand: 0.8 km
Luchthaven: 120 km
Voorzieningen: 3,5 km
Golfbaan: 9,1 km
Bus: 2 km
Stadscentrum: 3.8 km
Huisarts: 10 km
Ziekenhuis: 17 km
Zonligging: Zuidwest

In deze 1 2 en of 3 kamerappartementen vindt u een patio of tuin en of dakterras MET parkeerplaats in de garage. in de ruim opgezette gemeenschappelijke ruimtes is een speeltuin voor de kinderen. de woningen zijn rustig gelegen midden in een prachtige omgeving maar toch dicht bij alle faciliteiten.

Op hun ruime patio's kunnen de eigenaren van de woningen op de eerste verdieping genieten van de Almerische zon. Daarnaast hebben geïnteresseerden in een penthouse de beschikking over een grote buitenruimte in de vorm van een dakterras dat uitkijkt over de oceaan en vanuit de woning te bereiken is. Op de dakterrassen is naast een badkamer, stroom- en televisieaansluiting ook plaats voor een barbecue. Voor elk type appartement is er een parkeerplaats in de onderbouw en kunnen potentiële huurders ook een berging kopen.

Een enorm zwembad met jacuzzi, mooie tuinen en pleinen, een grote natuurlijke grasweide met douches, ligstoelen en heide parasols, evenals gratis openbare Wi-Fi, zijn allemaal kenmerken van dit complex.


Aarzel niet om ons te contacteren met uw vragen!

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkoers

 • Ponden: 113.779 GBP
 • Russische roebel: 113.779 RUB
 • Zwitserse frank: 126.616 CHF
 • Chinese yuan: 1.034.833 CNY
 • Dollar: 143.746 USD
 • Zweedse kroon: 1.488.536 SEK
 • De Noorse kroon: 1.525.178 NOK

Vergelijkbare woningen

WhatsApp