Appartement · Nieuwbouw Costa Calida · Águilas

 • Ref.: CLD-2028NB
 • Gebouwd: 45m2
 • Grondstuk: 64m2
 • Slaapkamers: 1
 • Badkamers: 1
Vanaf € 125.000

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Gebouwd: 45 m2
Grondstuk: 64 m2
Toiletten: 1
Keukens: 1
Balkon: 12 m2
Inbouwkasten: 1
Parkeerplaatsen: 1
Bouwjaar: October 2023
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Berging
Dakterras
Terras
Dichtbij het strand
Parking
Gemeenschappelijk zwembad
Ingerichte keuken
Kelder
Beglaasd terras
Op maat gemaakte kledingkasten
Dubbel glas
Gemeenschappelijke tuin
Kinder speeltuin
Uitzicht op de tuin en het zwembad
Dicht bij voorzieningen

Prijzen

Afstanden

Strand: 0.8 km
Luchthaven: 120 km
Voorzieningen: 3,5 km
Golfbaan: 9,1 km
Bus: 2 km
Stadscentrum: 3.8 km
Huisarts: 10 km
Ziekenhuis: 17 km
Zonligging: Zuidwest

Bedankt voor het bezoeken van deze fase. In deze fase voorzien wij 1-, 2- en 3-kamerappartementen met patio, tuin of boventerras en parkeerplaats in de onderbouw. De ruime gemeenschappelijke ruimtes hebben ook een kinderspeelplaats in een beveiligde ruimte. Zo heeft het wooncomplex Mar de Pulpi, fase 7 van Pueblo Mediterráneo, veel te bieden: eersteklas voorzieningen, een rustige ligging in een adembenemende natuurlijke omgeving, toegang tot alle dagelijkse voorzieningen en uitstekende sportfaciliteiten. In Mar de Pulpi zijn fase 7 strandappartementen beschikbaar met 1, 2 en 3 slaapkamers. De woningen op de begane grond hebben een tuin en overdekte veranda. Op hun ruime patio's kunnen de eigenaren van de woningen op de eerste verdieping genieten van de Almerische zon. Daarnaast hebben geïnteresseerden in een penthouse de beschikking over een grote buitenruimte in de vorm van een boventerras dat uitkijkt over de oceaan en vanuit de woning te bereiken is. Op de boventerrassen is naast een badkamer, stroom- en televisieaansluiting ook plaats voor een barbecue. Voor elk type appartement is er een parkeerplaats in de onderbouw en kunnen potentiële huurders ook een berging kopen. Aan de kust van Almera, dicht bij de gemeente Guilas, liggen de appartementen Mar de Pulpi fase 7 van Los Narcisos, niet ver van Playa Los Nardos en Playa La Entrevista. Een enorm zwembad met jacuzzi, mooie tuinen en pleinen, een grote natuurlijke grasweide met douches, ligstoelen en heideparasols, evenals gratis openbare Wi-Fi, zijn allemaal kenmerken van dit complex.


Aarzel niet om ons te contacteren met uw vragen!

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkoers

 • Ponden: 107.916 GBP
 • Russische roebel: 107.916 RUB
 • Zwitserse frank: 120.975 CHF
 • Chinese yuan: 962.325 CNY
 • Dollar: 131.738 USD
 • Zweedse kroon: 1.450.813 SEK
 • De Noorse kroon: 1.414.500 NOK

Vergelijkbare woningen