Penthouse · Nieuwbouw Costa del Sol · Benahavis

SLEUTELKLAAR!!!

 • Ref.: CLDS-7150NBA
 • Gebouwd: 119m2
 • Slaapkamers: 2
 • Badkamers: 2
Vanaf € 455.000

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Gebouwd: 119 m2
Keukens: 1
Balkon: 48 m2
Inbouwkasten: 2
Parkeerplaatsen: 1
Bouwjaar: 2020
Energy Rating
Energy Rating:
C

Kenmerken

Gemeenschappelijke tuin
Security
Koel/vries combi
Oven
Vaatwasser
Keuken
Wasmachine
Berging
Garage
Gezamenlijke zwembad
Terras
Air conditioning / koelen en verwarmen
Gemeenschappelijk zwembad
Ingerichte keuken
Zicht op de bergen
Op maat gemaakte kledingkasten
Dubbel glas

Prijzen

Afstanden

Strand: 5 km
Luchthaven: 65 km
Stadscentrum: 4 km
Ziekenhuis: 4 km
Zonligging: Zuidwest

Een nieuwe sleutelklare residentie gelegen in de prachtige heuvels van Benahavis, op slechts tien minuten rijden van Puerto Banus. Met 24-uurs beveiliging en een bevoorrechte positie met volledige privacy, bestaat dit complex uit appartementen en penthouses met 2 slaapkamers met een uitstekende oriëntatie. Een oase van rust en kalmte met een indrukwekkend uitzicht op het landschap, de zee en de bergen, evenals de hectaren ongerept land dat zich rondom u uitstrekt. Het ontwerp wijkt af van de conventionele moderne stijl, met warme afwerkingen en een Andalusisch ontwerp, gebouwd volgens modernste normen en de hoogste kwaliteit in afwerking. Het gebruik van hoogwaardige materialen zorgt voor een verfijnde elegantie met een knipoog naar de klassieke hacienda-stijl. Airconditioning warm / koud, een ondergrondse parkeergarage en een grote berging zijn ook inbegrepen.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkoers

 • Ponden: 389.566 GBP
 • Russische roebel: 389.566 RUB
 • Zwitserse frank: 432.705 CHF
 • Chinese yuan: 3.536.715 CNY
 • Dollar: 491.810 USD
 • Zweedse kroon: 5.099.413 SEK
 • De Noorse kroon: 5.157.198 NOK

Vergelijkbare woningen

WhatsApp