Villa · Nieuwbouw Costa del Sol · Malaga · Málaga

 • Ref.: CLDS-7248NB
 • Gebouwd: 266m2
 • Grondstuk: 409m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 3
Vanaf € 990.000

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Gebouwd: 266 m2
Grondstuk: 409 m2
Toiletten: 1
Keukens: 1
Inbouwkasten: 3
Parkeerplaatsen: 1
Bouwjaar: 2021
Energy Rating
Energy Rating:
A

Kenmerken

Balkon
Berging
Garage
Privé zwembad
Terras
Parking
Zeezicht

Prijzen

Afstanden

Strand: 3 km
Luchthaven: 16.5 km
Stadscentrum: 6.5 km
Huisarts: 3.4 km
Ziekenhuis: 5.4 km

Een uniek en exclusief project van 8 villa’s met ruime terrassen met privé-zwembaden en welke spectaculair uitzicht biedt op de zee, de stad en de bergen. Het ontwerp van deze exclusieve villa's richt zich op het maximaliseren van het natuurlijk licht in de woningen en het uitzicht op de zee, de stad en de bergen. Er worden schuifdeuren en ramen over de volledige lengte toegepast waardoor geprofiteerd wordt van de oriëntatie van de villa's om het binnen- en buitenleven te maximaliseren. De begane grond is ontworpen met een open ruimte die de woon- en eetkamer perfect verbindt, allemaal met toegang tot een groot terras met zwembad. Op de eerste verdieping zijn er drie of vier charmante kamers ontworpen en gericht op het uitzicht op de zee en de stad. De master suite is ruim en heeft een grote kleedkamer en een eigen badkamer, die opnieuw de indruk van ruimte geeft en het natuurlijke licht maximaliseert. In de kelder zijn er grote ramen ontworpen voor maximaal licht in de ruimte. Deze ruimte is ontworpen als een multifunctionele ruimte waar u de gelegenheid heeft om extra slaapkamers, een fitnessruimte, een bibliotheek, een bar of bijvoorbeeld een speelkamer te ontwerpen. De villa’s bevinden zich in een beschermd natuurpark en bevinden zich op slechts enkele minuten van het centrum, stranden, winkelcentra, internationale scholen, tennisclub, gezondheidscentra, golfbanen en het vliegveld van Málaga.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkoers

 • Ponden: 847.628 GBP
 • Russische roebel: 847.628 RUB
 • Zwitserse frank: 941.490 CHF
 • Chinese yuan: 7.695.270 CNY
 • Dollar: 1.070.091 USD
 • Zweedse kroon: 11.095.425 SEK
 • De Noorse kroon: 11.221.155 NOK

Vergelijkbare woningen

WhatsApp