Villa · Nieuwbouw Costa Blanca · Lomas de Cabo Roig

 • Ref.: CLD-2468NB
 • Gebouwd: 151m2
 • Grondstuk: 515m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 3
€ 760.000

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Gebouwd: 151 m2
Grondstuk: 515 m2
Toiletten: 3
Keukens: 1
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Privé zwembad
Privé parking
Terras
Dichtbij het strand
Zeezicht

Prijzen

Afstanden

Strand: 5 Mins.
Luchthaven: 50 Mins.
Golfbaan: 10 Mins.

Deze prachtige villa beschikt over een mooi perceel, privézwembad en prachtig uitzicht. Op het perceel treft u een dubbele parkeerplaats aan, u heeft twee wandelpaden richting de ingang van de villa, waar u uitkijkt op het terras en het natuurlijke groene parkgebied voor de villa. Bij het betreden van de villa worden uw ogen getrokken door de natuurstenen muur in de entree en in de woonkamer. Vanuit de entree heeft u aan de ene kant twee tweepersoons slaapkamers en twee badkamers. Een van de slaapkamers heeft een en-suite badkamer. Aan de andere kant vindt u de open keuken, eethoek en woonkamer. Vanuit de grote ramen richting het terras en het dubbele plafond in de woonkamer krijg je veel natuurlijk licht. Vanuit het eetgedeelte en de keuken heeft u toegang tot een groot terras met een privézwembad voor het een groot natuurlijk groen park. Het terras heeft een buitenkeuken en een bbq-ruimte. Het privézwembad is ontworpen met een infinity-look en meet 3,2 x 13 meter. Achter de keuken brengt een trap u naar de eerste verdieping. Hier vindt u aan de ene kant een groot terras op het zuiden, vanwaar u uitkijkt over de Middellandse Zee en de omgeving. Aan de andere kant vindt u de hoofdslaapkamer, met en-suite badkamer en een klein terras. De klanten kunnen kiezen uit 3 verschillende vloertegels, keukenkleuren en werkbladen - allemaal van Porcelanosa.

De villa is gelegen in Lomas de Don Juan in de Orihuela Costa. Binnen slechts 5 minuten bent u op de stranden van La Zenia, Cala Capitan, Cabo Roig of Campo Amor, evenals het populaire winkelcentrum Zenia Boulevard . U vindt de golfbanen Villamartin, Las Ramblas, Campoamor en Las Colinas binnen 10 minuten. Nog eens 15 golfbanen binnen 20 minuten rijden.

Neem voor meer informatie over de villa gerust contact met ons op!

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkoers

 • Ponden: 658.700 GBP
 • Russische roebel: 658.700 RUB
 • Zwitserse frank: 732.640 CHF
 • Chinese yuan: 5.953.156 CNY
 • Dollar: 832.276 USD
 • Zweedse kroon: 8.679.960 SEK
 • De Noorse kroon: 8.879.840 NOK

Vergelijkbare woningen