Villa · Nieuwbouw Costa Calida · Campoamor · Águilas

  • Ref.: cld-1849nbb
  • Gebouwd: 96m2
  • Grondstuk: 221m2
  • Slaapkamers: 3
  • Badkamers: 3
Vanaf € 390.000

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Gebouwd: 96 m2
Grondstuk: 221 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Keuken
Balkon
Berging
Dakterras
Privé zwembad
Terras
Dichtbij het strand
Parking
Aparte douche
Zeezicht
Eerstelijn

Prijzen

Afstanden

Strand: 0.2 km
Luchthaven: 182 km
Bus: 3 km
Stadscentrum: 3 km
Huisarts: 6 km
Ziekenhuis: 32 km

Deze villa's maakt van uw droom een realiteit, omringd door prachtige tuinen en alle benodigde voorzieningen ter plaatse, zoals een supermarkt, restaurants, sport en recreatiecentrum en meer. U zult het hele jaar door genieten van het prachtige mediterrane klimaat, aangezien er in de ontwikkeling 3 zwembaden zijn, waarvan er een verwarmd is. Deze halfvrijstaande villa's in mediterrane stijl met privé terrein hebben 3 slaapkamers en 3 badkamers in twee niveaus. De begane grond omvat een uitgebreid open terras, ruime tuinen, parkeerplaats en een optioneel privé zwembad. De slaapkamers van de eerste verdieping met eigen badkamer strekken zich uit op een ruim terras. Vanaf de eerste verdieping kunt u genieten van adembenemend uitzicht op zee van de ene kant en de bergen van de andere kant.De bouwspecificaties zijn allemaal van topkwaliteit, waaronder warm / koude airconditioning en verwarming in de badkamers. Deze villa's zijn de perfecte plek om te genieten van de Middellandse Zee, met de privacy en de intimiteit die u alleen van de ruimten van uw eigen tuin kunt genieten, een imposant terras en een optioneel privé zwembad creëren een omgeving van exclusieve rust. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.

Extra informatieSluit aanvullende informatie

De genoemde afstand naar het vliegveld, is het vliegveld van Alicante. De afstand naar het vliegveld van Murcia bedraagt 120 kilometer.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkoers

  • Ponden: 338.181 GBP
  • Russische roebel: 338.181 RUB
  • Zwitserse frank: 375.492 CHF
  • Chinese yuan: 3.030.105 CNY
  • Dollar: 414.765 USD
  • Zweedse kroon: 4.651.140 SEK
  • De Noorse kroon: 4.495.530 NOK

Vergelijkbare woningen