Villa · Nieuwbouw Costa Blanca · Daya Nueva

 • Ref.: cld-1949nb
 • Gebouwd: 91m2
 • Grondstuk: 241m2
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 2
Vanaf € 304.900

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Gebouwd: 91 m2
Grondstuk: 241 m2
Toiletten: 2
Keukens: 1
Balkon: 50 m2
Inbouwkasten: 3
Parkeerplaatsen: 1
Bouwjaar: 2023
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Terras
Parking
Zwembad
Ingerichte keuken
Tuin
Beglaasd terras
Op maat gemaakte kledingkasten
Dubbel glas
Uitzicht op de tuin en het zwembad
Dicht bij voorzieningen

Prijzen

Afstanden

Strand: 12 km
Luchthaven: 39 km
Voorzieningen: 0,3 km
Golfbaan: 8,2 km
Bus: 1.5 km
Stadscentrum: 0.5 km
Huisarts: 6 km
Ziekenhuis: 8 km
Zonligging: Noorden

Dit project is de ideale synthese van de levendige kustlijn van de Costa Blanca met een comfortabele, ontspannen landelijke levensstijl. Deze ontwikkeling was zorgvuldig gepland en goed gebouwd. Er komen dompelbaden in elke villa. In het ontwerp is een nieuwe, eigentijdse en lichte strategie verwerkt. De villa's zijn gelegen in een kleine gemeenschap ten zuiden van de provincie Alicante. Nieuw gebouwde villa's in het nieuwere deel van Daya Nueva, allemaal gelijkvloers. Naar het centrum van de stad is slechts een korte wandeling. De woning heeft drie slaapkamers, twee badkamers en een privé zwembad van 18 m2. Dubbele hoogte plafonds in de woon- en eetkamer, een open keuken, veel natuurlijk licht en een solarium optie. De hoofdslaapkamer heeft de mogelijkheid van een inloopkast en en-suite badkamer. Ongeveer 10 minuten van de stranden van Guardamar del Segura en La Marina del Pinet, in een gloednieuwe rustige woonwijk. Gemakkelijke toegang tot de snelweg A-70 en 25 minuten rijden naar de internationale luchthaven van Alicante.


Aarzel niet om ons te contacteren met uw vragen!

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkoers

 • Ponden: 264.388 GBP
 • Russische roebel: 264.388 RUB
 • Zwitserse frank: 293.558 CHF
 • Chinese yuan: 2.368.921 CNY
 • Dollar: 324.261 USD
 • Zweedse kroon: 3.636.237 SEK
 • De Noorse kroon: 3.514.582 NOK

Vergelijkbare woningen