Finca · Bestaand Costa Blanca · Chinorlet

 • Ref.: CLDCP-89236
 • Gebouwd: 145m2
 • Grondstuk: 1.200m2
 • Slaapkamers: 4
 • Badkamers: 1
€ 75.000

Belangrijke informatie

Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Gebouwd: 145 m2
Grondstuk: 1.200 m2
Energy Rating
Energy Rating:
In behandeling

Kenmerken

Water Cistern
garage
Septic tank
furnished
Water: Borehole
terrace
Renovation year: 2000
roof terrace
Kitchenette
Quiet Location
Barbecue
Well
Laundry
Paddock
Conservatory
Pantry
Mains Water
Central Location
Parking Space
Floors: 1
Proximity: Restaurants
Water: Main grid
Proximity: Public Transport
Proximity: Shopping
Views: Mountain views
Views: Garden view
Proximity: Schools
Proximity: Playground
Drive way
Uninterrupted views
Solar orientation: South
Bread oven
Ceiling lights
Proximity: Mountain
Built year: 1900
fireplace
Views: Village view
garden

Prijzen

Afstanden

Beschikbaar voor renovatie hebben we een grotwoning met 3 slaapkamers van 72 m² met een garage van 73 m² die kan worden omgezet in een huis. 1.000 m² perceel aangebouwd. De grotwoning handhaaft het hele jaar door een koele temperatuur van 19 graden Celsius, het huis moet in zijn oude glorie worden gerenoveerd, maar biedt veel potentieel, met 3 slaapkamers, een woonkamer met een open haard, keuken en bijkeuken en een extra overdekte binnenplaats die in het hoofdgebouw kan worden opgenomen. Er is leidingwater en elektriciteit en een waterput op het terrein. De garage is zo groot als een appartement met hoge plafonds en een aparte ingang die kan worden omgezet in een ander huis. Uitkijken op het Monte Coto-gebergte met vrij uitzicht zou fantastisch zijn. Er is nog een garage aan de achterzijde (Old Goat den) die kan worden gemaakt in een garage of opnieuw opgenomen in de hoofdgarage als een keuken of slaapkamer. Het land is ongeveer 1.000 m² met olijven en amandelen. De perfecte locatie voor uw nieuwe zwembad en binnenplaats. Het land is vruchtbaar en goed voor het verbouwen van gewassen. De locatie, Gelegen aan een enkele weg met nog een paar grotwoningen in het dorp xinorlet in Alicante. Xinorlet is de thuisbasis van een gastronomisch restaurant "elias" en een ander restaurant, café, bar, winkel op de hoek, tabakswinkel, medisch centrum en monteurs. Er zijn ook een paar casa rurals in het dorp. Vooral bekend om het landschap en de wandelpaden door monte coto en pinoso nationaal park is dit gebied prachtig. Slechts 10 minuten van pinoso stad en 10 van Monovar stad het is een geweldige locatie voor gezinnen en eigenaren van vakantiehuizen. Met een mix van nationaliteiten heb je altijd vrienden in het dorp. Kenmerken van de woning Grotwoning 72 m² Garage 73 m² 3 slaapkamers Keuken en bijkeuken Eetkamer overdekte binnenplaats Geitenstal (bevestigd aan garage) Leidingwater en elektriciteit Waterput 1.000 m² perceel met olijven (Veel ruimte voor een nieuw zwembad) . Een uitstekende gelegenheid om een grotwoning in Spanje te bezitten, wanneer ze zijn voltooid, zijn ze geweldig om in te wonen, met een temperatuur van 19 graden Celsius het hele jaar door. Het lokale dorp is de thuisbasis van een van de beste restaurants in de omgeving, Restaurant Elias heeft een 5 * rating en is erg populair. Er is ook een café, bar, winkel en een aantal lucht b &bs in het dorp ook. Zeer populair wandel- en fietsgebied voor het Monte Coto-gebergte.

Vraag naar informatie

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.

Economie

Deze informatie is ter kennisgeving en maakt geen deel uit van een contract. De aanbieding kan zonder kennisgeving worden gewijzigd of ingetrokken. Genoemde prijzen zijn exclusief aankoopkosten.

Bereken hypotheek

Wisselkoers

 • Ponden: 65.003 GBP
 • Russische roebel: 65.003 RUB
 • Zwitserse frank: 72.300 CHF
 • Chinese yuan: 587.483 CNY
 • Dollar: 82.133 USD
 • Zweedse kroon: 856.575 SEK
 • De Noorse kroon: 876.300 NOK

Vergelijkbare woningen