Jenny und Hauke

Jenny und Hauke

In december 2022 zijn wij voor een week naar de Costa Blanca gevlogen om met hulp van CasalasDunas ons vakantiehuis voor de toekomst te vinden. Vooraf zijn de eerste telefonische contacten met Nancy gelegd. Onze wensen werden besproken, het budget werd vastgesteld en de eerste aanbiedingen volgden. Na onze aankomst in Spanje hadden we een strak schema voor de boeg, aangezien er 2 feestdagen waren in de week van ons verblijf.

We werden verwelkomd door de heer Van Let en Pascal. Na een persoonlijk gesprek zijn we met Pascal naar de eerste bezichtigingsafspraak gegaan.
En wat moeten we zeggen? Het derde huis was precies wat we zochten. Een handdruk volgde en de aankoop werd verzegeld.
Deze week hebben we een bankrekening geopend, een afspraak bij de notaris gehad en verder is alles rondom de aankoop besproken.
We keerden met een blij gevoel terug naar Duitsland, maar ook met een zekere spanning over wat er verder zou gebeuren. Vanaf nu gingen we verder via telefoon en e-mail. We hadden een levendig gesprek met Pascal om al het bureaucratische af te handelen. In februari hebben wij ons huis kunnen overnemen. Nog enkele formaliteiten, een korte afspraak bij de notaris en we hadden de sleutels in handen. Helaas waren water en elektriciteit nog niet beschikbaar, ook al waren ze besteld en beloofd. Mañana, mañana, aan deze mentaliteit moeten we nog wennen. Pascal haalde alles uit de kast zodat we eindelijk in het licht konden zitten en konden genieten van water uit de kraan.
Ook nu we het huis betrokken hadden, stond Pascal klaar om ons te helpen, zelfs met de aanschaf van een gasfles voor de grill.
Wij willen Pascal hartelijk bedanken voor deze allround ondersteuning

Houd me op de hoogte

Voeg je review toe

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.
WhatsApp