Secondhomebeurs en Covid-19

Secondhomebeurs en Covid-19

Helaas heeft de organisatie van de Secondhome beurs moeten besluiten de voorjaaredities Gent & Utrecht te verplaatsen naar een nieuwe data. Gezien de huidige stand in de wereld en in de grip te zijn van het corona virus is organiseren in maart nog te vroeg, maar heeft als back up verschillende data vast gelegd om zo flexibel mogelijk te blijven. Natuurlijk willen ze er alles aan doen, om zo snel mogelijk op te starten maar alleen als het verantwoord is.

Op deze manier kunnen deelnemers & bezoekers zich volledig focussen op Gent & Utrecht, zowel het voor- als najaar 2021. Helaas komen wel de beurzen in Maastricht en Antwerpen 2021 definitief te vervallen.

De volgende data staat op dit moment gepland:

23/04/21 - 25/04/21 Second Home Utrecht

07/05/21 - 09/05/21 Second Home Gent

01/10/21 - 03/10/21 Second Home Utrecht

09/10/21 - 10/10/21 Second Home Gent

In het komende beursseizoen neemt CasaLasDunas uiteraard deel aan deze beurzen. Tevens zijn wij op afspraak ook te bezoeken op ons kantoor in Leusden nabij Amersfoort. Dus heeft u vragen, een specifieke wens voor een project of wilt u meer informatie over het financiële gedeelte betreft een woning kopen in Spanje? Wij maken dan graag een afspraak met u om samen met u naar de verschillende mogelijkheden te kijken! Met meer dan 20 jaar ervaring hebben we al veel verkopen tot een goed einde weten te brengen.

Hierbij nodigen wij u graag uit uw wensprofiel in te vullen en hierin aan te geven welke eigenschappen voor u van belang zijn, zodat wij u zo goed mogelijk op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen en interessante projecten.

Kopen
Huren
WhatsApp