Te koop in Torrevieja

Te koop in Torrevieja

Woning kopen in Torrevieja

Kent u Torrevieja al? Deze prachtige badplaats ligt zo’n 40 kilometer ten zuiden van Alicante in het zonnige Spanje. Torrevieja heeft maar liefst 20 kilometer kustlijn en is daarom de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie. Zo heerlijk, dat u er eigenlijk vaker zou willen komen. Kijk daarom eens naar de huizen die in Torrevieja te koop staan! CasaLasDunas helpt u van begin tot eind bij de aanschaf van een woning in deze prachtige regio.

Hoe weet ik wat er in Torrevieja te koop staat?

CasaLasDunas heeft een uitgebreid netwerk van erkende makelaars en projectontwikkelaars opgebouwd aan de Costa Blanca, Costa Cálida en de Costa Del Sol. Dat betekent dat wij op de hoogte zijn van iedere woning die in Torrevieja te koop staat. Ook zijn wij in staat om op basis van het door u ingevulde wensprofiel de juiste selectie te maken van woningen in de regio. We stellen samen met u een bezichtigingsprogramma op en begeleiden u bij ieder bezoek. Zo bespaart u tijd en voorkomt u teleurstellingen, ergernis en – nog belangrijker – een verkeerde aankoop.

Torrevieja: prachtige plaats voor een vakantiewoning

‘Torrevieja’ is het Spaanse woord voor ‘oude toren’. De badplaats ligt in het zuidoosten van Spanje, aan de Middellandse Zee. Hoewel Torrevieja vroeger bekendstond om haar zoutwinning uit las salinas (zoutmeren), moet de gemeente het nu vooral hebben van inkomsten uit toerisme. Toeristen kunnen zich vermaken langs de kustlijn van ruim 20 kilometer, waar u verschillende zandstranden en kreken vindt. Daarnaast is er een hoop te zien in de omgeving, zoals de eerder genoemde zoutmeren, de Moor-toren het Monument voor de Coralista. Torrevieja heeft een aangenaam klimaat met zachte winters en warme zomers. Bent u al nieuwsgierig geworden naar de huizen die in Torrevieja te koop staan?

CasaLasDunas helpt als uw droomhuis in Torrevieja te koop staat

Bel ons als uw droomhuis in Torrevieja te koop staat!

Heeft u uw droomhuis gezien in Torrevieja en staat het te koop? Neem dan contact op met CasaLasDunas, want:

  • De Spaanse huizenmarkt is groot en groeit hard. Voor u het weet gaat u met meerdere Spaanse makelaars bezichtigen en ziet u door de bomen het bos niet meer. CasaLasDunas biedt u een vast aanspreekpunt in uw eigen taal, Nederlands.
  • De aankoop van een woning vergt een serieus onderzoek naar legaliteit, nalatenschap, eigendomsbewijzen en schulden. Het is onmogelijk om dit onderzoek zelf uit te voeren. CasaLasDunas dient uw belang en onderzoekt of het perceel en de woning juist geregistreerd zijn.
  • De begeleiding van CasaLasDunas stopt niet na aankoop. Samen met u gaan we aan tafel en bespreken de fiscale verplichtingen, verzekeringen en andere zaken die met de aankoop van uw huis in Torrevieja te maken hebben.
Kopen
Huren
WhatsApp