Nieuws

14 mrt 2024

Unieke kans aan de golf!

Nieuw in het aanbod! Deze sleutelklare woningen zijn gelegen aan de bekende golfbaan La Finca Golf in Algorfa, een golfresort met 18 holes. Dit zijn sleutelklare geschakelde woningen die in nieuwstaat verkocht worden, inclusief witgoedpakket! De woningen zijn klaar om te betrekken, maar indien...

Lees verder
25 jan 2024

CasaLasDunas en Booking Traveller Review Awards!

Vele huizen die CasaLasDunas beheert en in de verhuur heeft, worden erg goed beoordeeld op bijvoorbeeld sites als Booking.com. Deze week ontvingen we weer 5 Traveller Review awards, wat betekend dat de woning worden beoordeeld met cijfers hoger dan een 8. Dit ligt deels aan de fantastische...

Lees verder
18 jan 2024

Nieuwe dag en nacht warmterecords in Spanje in januari

Spanje beleeft een zeer zachte winterperiode, met op veel plaatsen opvallend hoge temperaturen voor de tijd van het jaar. Verschillende weerstations in het land hebben de afgelopen dagen nieuwe warmterecords voor de maand januari genoteerd. Weliswaar geen warmterecords, maar op  woensdag...

Lees verder
2 nov 2023

Waar in Spanje kun je het beste een huis kopen?

Spanje staat bekend om zijn zonnige klimaat, prachtige stranden en bruisende levensstijl. Het is dan ook geen verrassing dat veel mensen dromen van een huis in dit mediterrane paradijs. Als je overweegt om een huis te kopen in Spanje, komen de Costa del Sol en de Costa Blanca vaak naar voren als...

Lees verder
20 okt 2023

Met de auto naar spanje: is het te doen?

Het idee om met de auto naar Spanje te reizen is voor velen aantrekkelijk. De vrijheid om te stoppen waar je wilt, pittoreske dorpjes te verkennen en prachtige landschappen te bewonderen, maken het een avontuurlijke keuze. Maar is het echt te doen? In deze blog gaan we dieper in op de...

Lees verder
WhatsApp