Nieuws

17 jul 2024

De Spaanse vastgoedmarkt ziet een opmerkelijke stijging van het aantal verkopen

Volgens het Spaanse Nationaal Instituut voor de Statistiek (INE) werden in april in het hele land 53.091 transacties geregistreerd, het hoogste cijfer voor de maand april sinds 2008. Dit is ook 24% hoger dan dezelfde maand vorig jaar, wat de grootste stijging is sinds mei 2022. Soortgelijke...

Lees verder
17 jul 2024

De Costa Blanca verkennen: Noord vs Zuid voor kopers van vastgoed

De Costa Blanca in Spanje is een droombestemming voor veel huizenkopers; de Middellandse Zee, een warm klimaat en een bruisende levensstijl. De keuze tussen Costa Blanca Noord en Costa Blanca Zuid kan moeilijk zijn. Hier is een korte vergelijking om u te helpen de perfecte locatie te vinden voor...

Lees verder
27 jun 2024

Woningmarkt Costa Blanca bloeit: Stijgende prijzen en verkoopaantallen nemen toe!

De huizenmarkt in Spanje laat een stijging van het aantal verkochte woningen zien van 16,6%. Dit is een aanzienlijke groei in het eerste kwartaal van dit jaar. Wanneer we dan kijken naar de woningmarkt aan de Costa Blanca in het bijzonder is hier een toename van 20,2% in het aantal...

Lees verder
1 jun 2024

​Huis kopen in Spanje; Hoe doe ik dat?

Heb je altijd al gedroomd van een huis in het zonnige Spanje? Misschien denk je aan de prachtige stranden van de Costa del Sol, de historische charme van Sevilla, of de bruisende energie van Barcelona. Het kopen van een huis in Spanje kan een spannende stap zijn, maar het is belangrijk om goed...

Lees verder
27 mei 2024

Is het verstandig om een huis in Spanje te kopen?

Denk je erover na om een huis in Spanje te kopen ? Je bent niet de enige! Steeds meer mensen kiezen ervoor om een tweede huis te kopen in dit prachtige land, en dat is niet zonder reden. Van het heerlijke klimaat tot de rijke cultuur, Spanje heeft veel te bieden. In dit artikel bespreken we...

Lees verder
WhatsApp