Nieuws

1 jun 2024

​Huis kopen in Spanje; Hoe doe ik dat?

Heb je altijd al gedroomd van een huis in het zonnige Spanje? Misschien denk je aan de prachtige stranden van de Costa del Sol, de historische charme van Sevilla, of de bruisende energie van Barcelona. Het kopen van een huis in Spanje kan een spannende stap zijn, maar het is belangrijk om goed...

Lees verder
27 mei 2024

Is het verstandig om een huis in Spanje te kopen?

Denk je erover na om een huis in Spanje te kopen ? Je bent niet de enige! Steeds meer mensen kiezen ervoor om een tweede huis te kopen in dit prachtige land, en dat is niet zonder reden. Van het heerlijke klimaat tot de rijke cultuur, Spanje heeft veel te bieden. In dit artikel bespreken we...

Lees verder
13 mei 2024

Kan je als Nederlander zomaar een huis kopen in Spanje?

Droom je ervan om een huis in het zonnige Spanje te kopen? Het goede nieuws is dat het niet alleen mogelijk is, maar ook vrij eenvoudig! Of je nu een vakantiehuis wilt, een tweede woning of zelfs van plan bent om permanent te verhuizen, het kopen van een huis in Spanje biedt tal van voordelen....

Lees verder
30 apr 2024

Hoeveel kost het gemiddeld om een huis te kopen in Spanje?

Droom je ervan om een huis in het zonnige Spanje te kopen? Je bent niet de enige! Spanje is een van de meest populaire bestemmingen voor Nederlanders die op zoek zijn naar een tweede huis, een vakantiehuis, of zelfs een permanente verhuizing. Maar wat kost het gemiddeld om een huis te kopen in...

Lees verder
17 apr 2024

Spanje op één na grootste toeristische verhuurmarkt van de EU

Spanje is een favoriete vakantiebestemming onder Nederlandstaligen. Ook tal van andere nationaliteiten kiezen elk jaar weer een plek in Spanje uit als vakantiebestemming. Toeristische verhuur is dan voor velen een aantrekkelijke optie. Het maakt Spanje in 2023 de op één na grootste markt voor...

Lees verder
WhatsApp