Huizenaanbod Costa Blanca

Kopen
Huren

Huizenaanbod Costa Blanca

De noordelijke Costa Blanca is groener en het heeft landschappelijk gezien meer variatie dan het zuiden. U kunt de Costa Blanca zuid en Noord dan ook absoluut niet met elkaar vergelijken. Hier kunt u rekening mee houden als u wilt emigreren naar de Costa Blanca.

Waar u ook rekening mee kunt houden is, als u van de natuur houdt, de dorpjes La Nucia en de Jalon vallei en natuurlijk de kustplaatsen van CalpeMoraira, Javea en Denia. Deze plaatsen in het noorden van de Costa Blanca zijn populaire keuzes. Hier wonen zowel jonge als oudere mensen, dus de keuze van plaats hangt ook af van uw leeftijd.

Pensioen Als u met pensioen bent, maakt het niet uit waar u woont want u heeft de tijd aan uzelf, maar als je moet werken dan kunt u beter iets aan de kust kopen. Zowel in het zuiden als in het noorden is er genoeg keuze qua appartementen, vakantiewoningen en bungalows die vlak bij het strand maar toch ook weer in een van de levendige Spaanse dorpjes of stadjes liggen.

Aankoop De aankoop van een huis, villa, finca of appartement in een afgelegen dorp kan wel leuk zijn om te beginnen, maar eigenlijk is het jongere publiek daar niet in geïnteresseerd. Daar is de keuze van de stad aan de kust een stuk aantrekkelijker. Er zijn genoeg kustplaatsen die hiervoor in aanmerking komen zoals Denia, Javea, Altea, Calpe, Benissa en Moraira in het Noorden en TorreviejaGuardamarLa Mata en La Marina in het Zuiden van de Costa Blanca. Het huizenaanbod is erg groot dus heeft u genoeg keuze om een perfecte woning te vinden