Huis huren Spanje

Huis huren Spanje

Al onze huurwoningen bevinden zich allemaal aan de Costa Blanca. De Costa Blanca (in het Nederlands vertaald: witte kust) is vernoemd naar haar prachtige witte stranden. Op deze stranden kunt u optimaal genieten van de witte stranden en de Spaanse zon. Naast het relaxen en zonnen op het strand kunt u de schitterende omgeving gaan ontdekken. Zo kunt u bijvoorbeeld talloze mooie dorpjes en steden bezoeken en kunt u verschillende natuurgebieden bekijken. Ook staat Costa Blanca er om bekend dat u hier bijzonder kunt klimmen.

Vindt u het fijn dat alle communicatie tijdens het huren van een huisje in Spanje in het Nederlands gaat? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Huis huren Spanje Nederlandse eigenaar CasaLasDunas heeft een ruim aanbod met verschillende huurhuizen in Spanje. Veel van deze huurhuizen in Spanje hebben een Nederlandse eigenaar. Wij vinden persoonlijke en Nederlandstalige service van uiterste belang. Hierdoor zorgen wij ervoor dat er altijd Nederlands personeel voor u klaar staat.

In ons huuraanbod in Spanje hebben we verschillende soorten huurhuizen. Zo beschikken wij over verschillende soorten villa’s, appartementen, penthouses en woningen. Merendeels van de huizen zijn van Nederlandse eigenaren, maar niet allemaal. Wilt u liever dat wij alle huizen tonen van alleen Nederlandse eigenaren? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Wij helpen u graag verder met het vinden van de perfecte huurwoning. Zo kunt u uw droomhuis huren in Spanje voor een prettige vakantie.

Locatie van uw vakantiehuisje

De locatie van uw vakantiehuis maakt een groot deel uit bij de keuze van uw vakantie. Als u voor een rustige vakantie wilt gaan is een vakantiehuis buiten de stad een goede optie. Doordat u hier niet veel last heeft van omgevingsgeluid kunt u hier goed tot uw rust komen. Als u liever een wat actievere vakantie wilt hebben dan kunt u beter kiezen voor een appartement midden in de stad. Doordat u midden in de stad zit zijn alle activiteiten meestal om de hoek. Hierdoor kunt u makkelijk meerdere activiteiten per dag doen. Ook is het dan makkelijker om na een lange vermoeiende dag in de stad heerlijk te gaan eten of nog even naar het strand gaan.

Huis huren Spanje klimaat

Als u een huis wilt gaan huren in Spanje, doet u dat natuurlijk het liefst met de Spaanse zon. Het klimaat in Spanje is een totaal ander klimaat dan dat wij gewend zijn in Nederland. Zo heeft Spanje 3 soorten klimaten, waar wij in Nederland maar 1 soort klimaat hebben. Deze klimaten zijn: mediterraan klimaat, Landklimaat en zeeklimaat. Bij de kustgebieden is er vaak sprake van het mediterraan klimaat, net zoals bij Costa Blanca. Dit soort klimaat is zeer warm en droog tijdens de zomer en heeft een gemiddelde wintertemperatuur tijdens de winters. Naast dat het een gemiddelde wintertemperatuur is, wordt het ook redelijk nat tijdens de winter. In het binnenland is het landklimaat het meest voorkomende klimaat. Bij een landklimaat zitten er grote verschillen in temperatuur tijdens de zomer en de wintertijden. Zo kunnen de zomers ontzettend warm zijn en de winters ontzettend koud. In het noorden is het zeeklimaat het meest voorkomende klimaat. Zeeklimaat staat er bekend om dat er veel regen valt tijdens de zomers en de winters zacht zijn. De vochtigheid is doordat het vaak regent hoger dan in bijvoorbeeld een mediterraan klimaat. Als u een huis gaat huren in Spanje, bekijk dan goed welk klimaat u wilt opzoeken.

Genieten in Costa Blanca

Doordat Costa Blanca aan de kust van Spanje ligt is het meest voorkomende klimaat wat u hiertegen gaat komen het mediterraan klimaat. Dit is het perfecte klimaat om alle activiteiten te doen in de omgeving. Doordat de temperatuur hoog genoeg is, zijn bijvoorbeeld zwemmen of door de prachtige stad wandelen goede opties. Naast dat het leuk is om te gaan zwemmen en de steden te ontdekken, staat Costa Blanca er ook bekend om dat je hier goed kunt klimmen. Doordat het weer warm is en het niet te vochtig is, is het perfect klim weer. Doordat Costa Blanca aan de kust ligt zijn er ontzettend veel stranden. Omdat er zoveel grote stranden zijn kunt u altijd wel ergens plaats vinden om een duik te nemen in de zee. Als u klaar bent met zwemmen kunt u uitrusten op het grote strand. Tijdens het zonnen kunt u genieten van de geweldige Spaanse zon en bent u binnen een mum van tijd weer droog. Een huis huren in Spanje betekent een vakantie om naar uit te kijken!

Neem gerust contact met ons op

CasaLasDunas heeft een zeer uitgebreid aanbod aan schitterende huurhuizen in Spanje aan de Costa Blanca. Bekijk direct ons volledige huuraanbod en vindt uw ideale vakantiebestemming in Spanje! U filtert eenvoudig op verschillende kenmerken zodat het zoeken makkelijker wordt. Wilt u toch graag hulp bij het boeken? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor u klaar.

Kopen
Huren
WhatsApp