Woning binnenland met privé zwembad

Woning binnenland met privé zwembad

Appartementen aan de kustplaatsen zijn erg in trek. Maar wat dacht u van een finca in het binnenland, met een privé zwembad?

In het binnenland vindt u het charmante plaatsje Hondon de las Nieves, het is gelegen in een mooi wijngebied, net voorbij Aspe. Dit leuke Spaanse dorp met een gezellig dorpsplein is van allerlei diensten voorzien; scholen, verenigingen, restaurants, barretjes, winkels en drie supermarkten. In dit dorp in Spanje vindt u een mix van verschillende nationaliteiten.

Ook in het typische Spaanse dorp Hondon de las Frailles, achter Albetera is er een ruime keuze aan finca´s op de markt. Dit gezellige dorp bevat leuke restaurants en een aantal winkels. Het bevindt zich op de campo, het platteland van Spanje. Vanuit hier kunt u mooie wandeltochten maken, een duik nemen in uw privé zwembad of lekker uitwaaien op de fiets. In dit overzicht vindt u het actuele aanbod in deze twee prachtige dorpen.

Ook aan de Costa del Sol beschikken wij over woningen in het binnenland, welke u in dit overzicht vindt.

Wat zou er nou mooier zijn dan een privé zwembad bij uw finca? Droomt u ook van uw eigen finca bezitten met een stuk grond waar u een eigen zwembad aan kunt laat leggen? Wij kunnen u adviseren over de aanbouw en de kosten van een privé zwembad. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.


Kopen
Huren
WhatsApp