Vakantiewoning Costa Blanca Noord

Vakantiewoning Costa Blanca Noord

Casa-Corazon is zelfs een villa waar u met 8 personen naar toe kunt gaan. Deze villa heeft vanuit het zwembad een prachtig uitzicht over de Middellandse zee. Of verblijf in deze voor 4 personen geschikte romantische villa. in Denia. Een 5 sterren villa met een mooi uitzicht over de vallei. Ook in Altea en Calpe hebben wij 2 appartementen te huur. prachtige accommodaties met alle luxe.

U kunt als u een villa gehuurd heeft ook eens een uitstapje maken naar de stranden van de Costa Blanca Noord. Deze stranden zijn o.a. Fustera, een fijn zand strand, de Cala Baladrar een kiezelstrand met diversen cabanas en de Cala Pinets en LAdvocat waar rotsen en zand met elkaar samenkomen. Vanaf al deze stranden kunnen excursies en watersport zoals duiken en vissen gedaan worden. Ook kunt u er heerlijke streekproducten kopen.

Een villa of finca huren in deze streek is zeker de moeite waard. U heeft heel veel privacy en meestal een eigen privé zwembad. Kom heerlijk tot rust in uw luxe villa met alle benodigdheden die u wenst.

De Costa Blanca Noord is per vliegtuig bereikbaar via de luchthavens van Valencia en Alicante. Ook per auto is de Costa Blanca goed te bereiken.

Kopen
Huren
WhatsApp