Semesterhus Costa Blanca Norra

Semesterhus Costa Blanca Norra

Casa-Corazon är till och med en villa dit du kan åka med 8 personer. Denna villa har en vacker utsikt över Medelhavet från poolen. Eller bo i denna romantiska villa lämplig för 4 personer. i Denia. En 5-stjärnig villa med vacker utsikt över dalen. Vi har även 2 lägenheter att hyra i Altea och Calpe. vackert boende med all lyx.

Om du har hyrt en villa kan du också ta en tur till stränderna på norra Costa Blanca. Dessa stränder inkluderar Fustera, en fin sandstrand, Cala Baladrar en stenstrand med olika badhytter och Cala Pinets och LAdvocat där stenar och sand möts. Utflykter och vattensporter som dykning och fiske kan göras från alla dessa stränder. Du kan också köpa läckra lokala produkter.

Att hyra en villa eller finca i denna region är definitivt värt det. Du har mycket avskildhet och vanligtvis din egen privata pool. Koppla av i din lyxvilla med alla nödvändigheter du vill ha.

Costa Blanca North är tillgänglig med flyg via flygplatserna i Valencia och Alicante. Costa Blanca är också lätt att nå med bil.

Egenskaper till salu
Semesteruthyrning
WhatsApp