Vakantievilla Spanje met privé zwembad

Kopen
Huren

Vakantievilla Spanje met privé zwembad

Wat is er nou beter dan een zwembad als je op vakantie bent in Spanje? Wat dacht u van een zwembad dat u met niemand hoeft te delen! Een vakantievilla met een zwembad is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Wanneer ze maar willen kunnen ze lekker spelen in het water. In een gezamenlijk zwembad zijn luchtbedden en ballen meestal niet toegestaan. U hoeft er zelf niet eens de deur voor uit dus u kunt eens rustig aan doen. Bijvoorbeeld dat boek uitlezen waar u nooit tijd voor heeft terwijl de kinderen de grootste lol hebben. Uiteraard is het ook voor u fantastisch om even af te koelen na een warme dag. Kunt u daarna met het hele gezin lekker een hapje gaan eten om de dag goed af te sluiten. En in de avond kunnen zwemmen terwijl de gezamenlijke zwembaden dan al dicht zijn.

 

Vakantie aan de Costa Blanca Een zwembad bij uw villa is fantastisch maar gelukkig zijn er nog genoeg andere leuke dingen te doen aan de Costa Blanca. De Costa Blanca is vernoemd naar haar schitterende witte stranden. Heeft u dus even geen zin in het zwembad dan is een dagje naar het strand een goed alternatief. Of wilt u even iets anders? Dan zijn er genoeg schitterende stadjes en dorpen aan de Costa Blanca die een bezoekje meer dan de moeite waard zijn.

 

Vakantievilla huren bij CasaLasDunas Zou u graag een vakantievilla in Spanje met privé zwembad willen huren. Neem dan een kijkje bij ons aanbod. We hebben meer dan genoeg keus! Komt u er niet uit of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zitten 24/7 voor u klaar om u te helpen met het vinden van uw ideale vakantievilla.