Vakantievilla Spanje met privé zwembad

Vakantievilla Spanje met privé zwembad

Wat is er nou beter dan een zwembad als je op vakantie bent in Spanje? Wat dacht u van een zwembad dat u met niemand hoeft te delen! Een vakantievilla met een zwembad is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Wanneer ze maar willen kunnen ze lekker spelen in het water. In een gezamenlijk zwembad zijn luchtbedden en ballen meestal niet toegestaan. U hoeft er zelf niet eens de deur voor uit dus u kunt eens rustig aan doen. Bijvoorbeeld dat boek uitlezen waar u nooit tijd voor heeft terwijl de kinderen de grootste lol hebben. Uiteraard is het ook voor u fantastisch om even af te koelen na een warme dag. Kunt u daarna met het hele gezin lekker een hapje gaan eten om de dag goed af te sluiten. En in de avond kunnen zwemmen terwijl de gezamenlijke zwembaden dan al dicht zijn. Een villa huren in Spanje met eigen privé zwembad doet u gemakkelijk en vertrouwd bij CasaLasDunas. Dat wordt een vakantie om nooit meer te vergeten!

Villa in Spanje huren

Wilt u een (grote) en moderne villa in Spanje huren? Dan bent u bij Casalasdunas aan het juiste adres. Bij ons kunt u een ruim aanbod aan villa’s vinden die op diverse locaties gevestigd zijn. Maak kennis met de heerlijke zon in de Costa Blanca en omstreken en geniet van de mooie stranden. Een zwembad bij uw villa is fantastisch maar gelukkig zijn er nog genoeg andere leuke dingen te doen aan de Costa Blanca. De Costa Blanca is vernoemd naar haar schitterende witte stranden. Heeft u dus even geen zin in het zwembad dan is een dagje naar het strand een goed alternatief. Of wilt u even iets anders? Dan zijn er genoeg schitterende stadjes en dorpen aan de Costa Blanca die een bezoekje meer dan de moeite waard zijn. Zou u graag een vakantievilla in Spanje met privé zwembad willen huren. Neem dan een kijkje bij ons aanbod. We hebben meer dan genoeg keus! Komt u er niet uit of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zitten 24/7 voor u klaar om u te helpen met het vinden van uw ideale vakantievilla.

Onze villa’s

In ons aanbod kunt u villa’s vinden die voor grote en kleine groepen geboekt kunnen worden. Als u met een kleine groep op vakantie gaat kunt u het beste kiezen voor een villa met 2 tot 3 slaapkamers. Als u echter met een grote groep op pad gaat is een villa met 4 tot 5 slaapkamers de beste optie. Tijdens uw verblijf in een van onze villa’s kunt u gemakkelijk gebruik maken van de bijbehorende keuken. Hier kunt u uw dag goed beginnen met een stevig ontbijt of kunt u ervoor kiezen om een zelfgemaakte Spaanse specialiteit klaar te maken. Doordat u nergens aan vast zit kunt u er ook voor kiezen om lekker buiten de deur te eten bij een van de vele restaurants. Als de zon dreigt onder te gaan kunt u nog een laatste duik in uw eigen prive zwembad nemen om de dag goed af te sluiten.


Kopen
Huren
WhatsApp