Geld verdienen met vastgoed

Kopen
Huren

Geld verdienen met vastgoed

Geld verdienen met vastgoed.

Je kunt geld verdienen met vastgoed door een woning te kopen en verhuren wat wij als CasaLasDunas al jaar en dag doen maar er is meer wat wij voor u kunnen betekenen.

Men kan ook een woning of appartement kopen en verkopen.

Kopen, renoveren én verkopen met winst

Een huis renoveren voor de verkoop is de meest simpele vorm van geld verdienen met vastgoed. Je koopt en verkoopt het met (hopelijk) winst, eventueel na een verbouwing. Maar hoe kan je dan het beste jouw huis in Spanje renoveren om deze met winst te verkopen, wat moet men wel en wat kan men beter niet opknappen?

De kunst van een goed rendement halen op een koop en verkoop zit in de aankoop. Een huis dat er verwaarloosd uitziet, verkoopt slecht en kan wel een professionele verbouwing of goede schilderbeurt gebruiken. Het grote voordeel is dat CasaLasDunas u hierbij kan helpen en connecties hebben met de juiste mensen waardoor je jouw woning veel sneller en met winst kan verkopen. Zeker in een land in Spanje waar u niet altijd bij aanwezig bent kunnen wij door goed te onderhandelen het neusje van de zalm vinden en u helpen met het project.  

Investeren in vastgoed voor rendement

Door een slimme verbouwing kun je de woning een stuk aantrekkelijker maken door hem later via CasaLasDunas weer te verkopen met winst.  Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden om een zo´n beste investering te kunnen doen.

Maar ook als u last heeft van achterstallig onderhoud als u uw huidige woning wilt verkopen kunnen wij u helpen. Zijn de badkamer en keuken in uw woning aan een opknapbeurt toe? Of zal u met een uitbouw een meerwaarde van uw huis kunnen realiseren, wilt u de garage bij de woning betrekken? Vraag naar de mogelijkheden.

Contact voor meer informatie