Bungalowpark Spanje

Kopen
Huren

Bungalowpark Spanje

Een bungalowpark zorgt ervoor dat u van alle gemakken bent voorzien. Bij CasaLasDunas hebben we appartementen op diverse parken en resorts.

Bungalowpark Rascasa is een fraai bungalowpark aan de Costa Blanca met zwembaden en verschillende speelplekken voor kinderen. Het ligt op steenworp afstand van het strand en de zoutmeren. Of wat dacht u van het resort Aqua Nature. De appartementen liggen praktisch aan het zandstrand Playa La Mata. Deze zijn van alle gemakken voorzien zodat u echt kunt genieten van uw strandvakantie. En als u geen zin heeft in het strand, duikt u gewoon lekker in het zwembad.

Het prachtig appartementencomplex Pinada Beach kenmerkt zich door zijn moderne en luxe appartementen. Deze zijn allemaal voorzien van Nederlandse televisie, Wi-Fi en nog veel meer. Het park heet niet voor niets Pinada Beach want het park ligt aan het gelijknamige strand. U kunt zo vanuit uw appartement het strand op lopen.

Op Residencial VistaBella in Torrevieja – Aguas Nuevas, hebben wij een aantal mooie, moderne appartementen te huur. Ook dit resort ligt vlak bij Playa La Mata en op slechts 1 kilometer van het centrum. Zo kunt u dus te voet naar het strand en in de avond een hapje eten in het centrum.

Verhuur op bungalowpark Bij CasaLasDunas hebben we een ruim aanbod aan appartementen op bungalowparken. Voor iedereen die naar een bungalowpark in Spanje wil, is er iets te vinden. Kijk direct tussen ons aanbod! Mocht u er niet uitkomen of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor u klaar om u met al uw vragen te helpen!