Alles over huren

Alles over huren

Beste vakantieganger en liefhebber van de Costa Blanca. Wilt u eens lekker uitrusten in een fraaie en ontspannende omgeving of wilt u een heerlijke, betaalbare, afwisselende en onbezorgde vakantie aan de Costa Blanca vieren?

Huren bij CasaLasDunas betekent zekerheid, comfort en persoonlijke service. Ons kantoor is gelegen 35 km ten zuiden van Alicante, waar wij u ontvangen en begeleiden naar de door u gereserveerde woning. Bij CasaLasDunas heeft u de keuze uit familie villa’s, vakantie bungalows of prachtige appartementen met zeezicht om heerlijk samen met uw gezin te genieten van uw welverdiende vakantie.

Reserveren kan op elke dag van de week, zodat u makkelijk de goedkoopste vluchten kan boeken. We bieden een airport service of kunnen u ook een huurauto bezorgen vanaf de vlieghaven of vanaf uw vakantiehuis. Bij aankomst, staan we persoonlijk voor u klaar en wordt u in de woning ontvangen met een welkomstpakket.

Wij bieden u ook een boodschappenservice voor essentiële waren. Tijdens uw verblijf staan we altijd ter beschikking in ons bureau en we bieden ook een telefonische nooddienst 24h.

Klik hier om ons gehele huuraanbod te zien, zowel als een gedetailleerde beschrijving van elke ligging.

Kopen
Huren
WhatsApp