Verhuur in La Mata

Verhuur in La Mata

Rond het gezellige kerkplein van La Mata vindt u terrasjes om heerlijk te genieten van tapas, cerveza of sangria en waar het goed toeven is voor jong en oud. Het zandstrand van La Mata is breed en lang maar zelfs in het hoogseizoen niet druk. Het Parc de Nature is ook een bezichtiging waard. Vanuit La Mata kan men heerlijk fietsen, rond om het Parc de Nature en genieten van de prachtige natuur.

Parque de la Lagunas de Torrevieja y de La Mata is een natuurpark met een rijke fauna en flora. In het najaar, winter en voorjaar foerageren hier grote horden flamingo's, ibissen, reigers en andere trekvogels. Er is een mooi bezoekerscentrum en er zijn uitgezette wandelpaden en een gezellige picknickplaats.

Juist in dit dorpje is de bouw van Aqua Nature, playa La Mata helemaal afgerond. Prachtige appartementen waaronder natuurlijk ook een aantal met zeezicht op slechts 50 meter van het strand. Deze appartementen aan het strand zijn nu te boeken. Kijkt u eens gerust op onze site naar de prachtige ligging en inrichting of vraag onze brochure aan.

Kopen
Huren
WhatsApp