Tweede huis in La Marina

Tweede huis in La Marina

La Marina ligt aan de Costa Blanca tussen Alicante en Torrevieja in. Dit idyllische kustdorpje is ideaal voor vakantie of om er permanent te wonen. Met een gemiddelde dagtemperatuur van 18 graden in de winter is het een van de gezondste plaatsen van Europa.

Het leven in de urbanisatie van La Marina is gemoedelijk en rustig. Maar wilt u iets meer de drukte en gezelligheid opzoeken... Dan is dat om de hoek. Er zijn vele restaurants en barretjes te vinden op loopafstand. Ook zijn er zowel lokale als internationale supermarkten en andere winkels in de urbanisatie. Twee keer per week kunt u verse producten en kleding kopen op de gezellige markten.

In minder dan 10 minuten met de auto vindt u prachtige, schone zandstranden. Hier kunt u het hele jaar door van genieten. Het strand loopt hier geleidelijk af in de zee, waardoor het ook ideaal is voor gezinnen met kleine kinderen. Parkeren doet u pal aan het strand, zodat u niet ver hoeft te lopen. Houdt u van wandelen en fietsen? Ook dan kunt u hier uw hart ophalen, er lopen mooie routes door de duinen en er is onlangs een nieuw fiets- en voetgangers pad aangelegd vanaf de wijk richting de kust. Al met al een prachtige plek om te wonen of vakantie te vieren!

U zoekt een tweede huis, appartement, finca of een moderne nieuwbouw villa in La Marina aan de Costa Blanca?

Wij bieden allerlei verschillende type woningen aan in La Marina, San Fulgencio. Klik hier voor het recente aanbod!


Kopen
Huren
WhatsApp