Tweede huis in La Marina

Kopen
Huren

Tweede huis in La Marina

La Marina ligt aan de Costa Blanca tussen Alicante en Torrevieja in. Dit idyllische kustdorpje is ideaal voor vakantie of om er permanent te wonen. Met een gemiddelde dagtemperatuur van 18 graden in de winter is het een van de gezondste plaatsen van Europa.

De lange zandstranden, omgeven door duinen en pijnbomen, vindt u op 4 kilometer van Valle Marina. In de directe omgeving vindt u barretjes, restaurants, winkels en een medisch centrum. Op de weekmarkt kunt u terecht voor al uw dagverse producten.

U zoekt een tweede huis, appartement, finca of een moderne nieuwbouw villa in La Marina aan de Costa Blanca?

 

CasaLasDunas heeft diversen percelen aan de rand van La Marina / San Fulgencio van 500 m2. Geschikt voor bouwen van vrijstaande villa’s met zuid oriëntatie in rustige urbanisatie Lo Grane. Beschikbare projecten voorhanden. Deze luxe moderne style villas model CUBICA worden op maat gesneden gebouwd te La Marina. Het zijn 2 slaapkamer en 3 slaapkamer villa’s op perceel van 500 m2 Diversen percelen zijn beschikbaar met vrij uitzicht en op slechts 4 km van de fraai zandstranden van La Marina. Winkels, supermarkt op loopafstand bereikbaar. Graag tonen wij u de diversen mogelijkheden van dit uniek geprijsde object.