Stedentrip Malaga

Kopen
Huren

Stedentrip Malaga

Stedentrip Malaga

Een stedentrip naar Malaga is een combinatie van historie, cultuur en ontspanning in een aangenaam temperatuur met maar liefst 15 stranden. Malaga dé ideale bestemming voor een stedentrip en strandvakantie in Spanje. Vanuit het centraal gelegen appartement kun je gemakkelijk lopend de bezienswaardigheden, het centrum en het strand bereiken.  

Beleef een zonnige stedentrip in Malaga

De Spaanse stad Malaga is de hoofdstad van Andalusië en staat ook wel bekend als dé stad van de Costa del Sol. Al jaren staat het steevast in de top meest bezochte steden van Spanje.

Waarom een stedentrip naar Malaga?

Malaga ligt in het bijna uiterste zuiden van Spanje en is maar 3 uur vliegen. Het vliegveld ligt op nog geen 10 kilometer afstand van de stad, waardoor je snel bij je appartement bent. Vrijwel alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand van elkaar. Playa La Malagueta is het centraalst gelegen strand en ligt in het verlengde van de haven. Malaga is een stad die geschikt is voor alle leeftijden en bezoekers met de meest uiteenlopende interesses. Zijn autovrije centrum is vooral voor ouderen en gezinnen met kleine kinderen een groot pluspunt. Wie een bruisende stedentrip graag combineert met zon en het liefst ook zee heeft aan Málaga dus een topbestemming.