Santa Rosalía Lake and Life Resort

Santa Rosalía Lake and Life Resort

Santa Rosalía Lake and Life Resort

Het grootste kunstmatige meer van Europa in Murcia.

Santa Rosalía Lake and Life Resort is een nieuw en indrukwekkend resort aan de Costa Cálida.
Menigeen heeft hier al diverse reclame en advertenties van gezien, zowel op TV als internet. Ook CasaLasDunas is hier werkzaam voor u als uw makelaar.

Santa Rosalia Resort zal een geweldige plek worden voor permanente bewoning of een vakantiehuis in Spanje. Gelegen tussen Los Alcazares en Torre Pacheco is het op een na grootste project aan de Costa Calida wat nog nooit is gezien in dit deel van Spanje.

De woningen, zijnde villa's (vrijstaand, halfopen en gesloten) alsook appartementen, worden rondom het meer en de groene zone gebouwd. Er zijn 2 toegangswegen waarvan één enkel toegankelijk voor bewoners en de andere voorzien is van slagbomen en bewakingsagenten. Gelegen op minder dan 5 minuten rijden van de stranden Los Alcazares en Mar Menor en op korte afstand van vele voorzieningen. Slechts 25 minuten rijden naar de luchthaven van Corvera (Murcia) en iets meer dan een uur van de luchthaven van Alicante.

Met alle infrastructuur, kinderspeelplaatsen en de indrukwekkende en aantrekkelijke strandlagune in aanbouw, zal dit een van de meest populaire plaatsen in de regio Murcia zijn om nu te kopen en later te genieten. De oppervlakte van het resort is ongeveer 700.000 m². De beplanting bestaat uit een mix van 4.000 mediterrane bomen. De luxe woningen zijn gesitueerd rond een centraal park en is van voorzien een spectaculaire lagune met 2 eilanden en een strand van 8.000 m².

FOTOS

Beach Club
Rondom de lagune komen recreatiezones. Er komen diverse Beach clubs en vertier voor jong en oud zoals disc golf, tafeltennissen en schaken.. Naast de Beach Club ligt een pier vanwaar u een kajak kunt pakken of peddelsurfen. Tevens komen er verschillende plekken waar yoga, pilates of ontspanningsoefeningen gedaan kunnen worden.

Hier wordt gebouwd door verschillende bouwers waardoor het aanbod ook heel divers is en er veel verschillende contact personen zijn. CasaLasDunas helpt u graag verder om u hier wegwijs in te maken.

Duurzaam:
Veel aandacht wordt geschonken aan de duurzaamheid van dit project. Zo wordt verbruikt het artificiële meer slechts 2% van een traditioneel zwembad filtratie systeem. Maar verbruikt het ook 30x minder water dan een golfterrein. Bomen en beplanting hebben een grote invloed op ons welzijn. Ze zuiveren de lucht, beschermen de aarde en creëren een aangename omgeving om in te vertoeven. Bijna 4.000 bomen en planten worden verspreid in de urbanisatie. Ook krijgt iedere huiseigenaar een eigen boompje die in jouw naam gepland wordt. De urbanisatie wordt volledig voorzien van LED verlichting. Straatverlichting werkt op zon-energie, woningen worden voorzien van energie vriendelijke installaties en pre-installaties voor zonnepanelen.

Kopen
Huren
WhatsApp