Reviews

Wij zijn 1 jaar geleden in contact gekomen met Maureen bij het zoeken naar een vakantie appartement in de omgeving van Malaga. Het klikte direct heel goed tussen ons en wij vertrouwde haar volledig. Zij heeft ons uitstekend begeleid bij het gehele aankoop proces. Zij heeft ons zelfs geholpen met...

2 jaar geleden kwamen wij in contact met Maureen van Casa las Dunas die ons perfect heeft begeleid in het vinden van ons nieuwbouwappartement aan de Costa del Sol (Manilva). Wij hebben de samenwerking met Maureen als heel prettig ervaren, zij heeft alles tot in de puntjes geregeld en zelfs ook...

Hola, in december 2022 in contact gekomen met CasaLasDuna - bekend van internet maar vooral van RTL4. Wij zijn destijds onze speurtocht begonnen voor een casa in ons geliefd Spanje. Onze keuze Spanje en dan beslist Andalusië was voor ons een zekerheid. Maar de stad of het dorp was voor ons...

Wij hebben nu ruim 2 jaar onze eigen plek, in Estepona. Maureen heeft ons hierin super begeleid. Niet alleen in het aankoop proces, maar ook in de after-sales. Mede dankzij haar is het onze droomplek geworden. Hoe ik Maureen het best kan omschrijven? Betrouwbaar, ontzorgt, energiek, aardig en...

Een review over Maureen aan de Costa del Sol: In twee woorden: Een aanrader.

Houd me op de hoogte

Voeg je review toe

Verantwoordelijk voor de behandeling: Casa Las Dunas - La Mata SL, Doel van de verwerking: Beheer en controle van de diensten aangeboden via de website van makelaarsdiensten, Het verzenden van informatie via de nieuwsbrief en andere, Legitimatie: Door toestemming, Ontvangers: De gegevens zullen niet worden overgedragen, behalve aan boekhouding, Rechten van geïnteresseerde personen: Toegang, rectificeren en verwijderen van de gegevens , verzoek om de portabiliteit hiervan, verzet zich tegen behandeling en verzoek om de beperking van deze, Gegevensbron: De belanghebbende, Aanvullende informatie: Aanvullende en gedetailleerde informatie over gegevensbescherming kan hier worden geraadpleegd.WhatsApp