CasaLasDunas is API geregistereerd!

CasaLasDunas is API geregistereerd!
2 jun 2023

CasaLasDunas is een erkende vastgoedmakelaar en voldoet volledig aan de nieuwe verplichte regelgeving die alle makelaars in de Comunidad Valenciana verplicht zich te laten registreren. Alle makelaars die actief zijn in de Comunidad Valenciana zijn verplicht om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen en zich vóór augustus 2023 in te schrijven.

Wij zijn nu ook trots lid van de API – Agente de la Propiedad Inmobiliaria – een beroepsvereniging van vastgoedmakelaars die al vele jaren aanwezig is in het Spaanse vastgoed. Deel uitmaken van de API betekent dat men de gedragscode onderschrijft die verplichtingen inhoudt op het gebied van opleiding, ervaring en een uitgebreide ethische code.

Het feit dat wij geregistreerd zijn in de wettelijke registratie van de Comunidad Valenciana en deel uitmaken van de API beroepsvereniging geeft maximale garanties aan onze kopers en verkopers over onze werkwijze en kwalificaties.

Bij CasaLasDunas bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare dienstverlening die voldoet aan de hoogste normen van integriteit en deskundigheid.

Wij streven ernaar om onze klanten te allen tijde te voorzien van transparantie, eerlijkheid en uitmuntendheid in al onze activiteiten. Door onze nauwgezette naleving van de wetgeving en onze toewijding aan de waarden van de API, kunnen wij u verzekeren dat uw vastgoedtransacties bij ons in veilige en bekwame handen zijn.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de voordelen van werken met een geregistreerde vastgoedmakelaar die gebonden is aan de hoogste professionele normen. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn en u te begeleiden bij al uw vastgoedbehoeften in de Comunidad Valenciana.

Houd me op de hoogte

WhatsApp