Nieuwbouw aan de Costa Blanca Zuid

Kopen
Huren

Nieuwbouw aan de Costa Blanca Zuid

Een van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Europa is de Costa Blanca Zuid in Spanje. Mede door de vriendelijke bevolking, de mooie steden, de prachtige landschappen en de infrastructuur, bezoeken veel toeristen deze omgeving.

Het klimaat aan de Costa Blanca Zuid is een van de gezondste van Europa. Vandaar dat er veel overwinteraars zijn en er steeds meer mensen hun droom werkelijkheid laat worden door  een tweede huis aan de Costa Blanca Zuid te bouwen.

CasaLasDunas beschikt over sleutel klare nieuwbouw projecten en nieuw te bouwen luxe villa’s naar eigen wens te ontwikkelen op percelen aan de Noord en Zuid Costa Blanca. Onder Nederlandse begeleiding bespreken wij het gehele juridische en bouwkundige proces.

Vanwege het grote aanbod van grondstukken kan binnen 9 maanden uw droomhuis gebouwd worden. Of uw nieuwbouw vakantiewoning nou aan de Middellandse zee of liever landinwaarts gebouwd gaat worden, maakt het team van CasaLasDunas niet uit. U bouwt uw droomhuis en dat is belangrijk.

Nieuwbouw heeft ook vele voordelen:

  • U bepaald uw eigen stijl en materialen
  • U bepaald zelf de indeling
  • U bepaald zelf de afwerking
  • Incl. 10 jaar bouw garantie
  • Volgens de laatste ecologische voorschriften

Vraag vrijblijvend naar meer informatie. Wij hebben reeds een aantal kant en klare offertes en villa’s in aanbouw, maar over het algemeen bouwen wij uw droomhuis op maat op een specifiek door de klant uitgekozen grondstuk.