Nieuwbouw aan de Costa Blanca Zuid

Nieuwbouw aan de Costa Blanca Zuid

Eén van de belangrijkste toeristische bestemmingen van Europa is de Costa Blanca Zuid in Spanje. Mede door de vriendelijke bevolking, de mooie steden, de prachtige landschappen en de infrastructuur, bezoeken veel toeristen deze omgeving.

Het klimaat aan de Costa Blanca Zuid is één van de gezondste van Europa. Vandaar dat er veel overwinteraars zijn en er steeds meer mensen hun droom werkelijkheid laten worden door een tweede huis aan de Costa Blanca Zuid te bouwen.

CasaLasDunas beschikt over sleutel klare nieuwbouw projecten. Maar er is ook de mogelijkheid tot het bouwen van luxe villa’s naar eigen wens op percelen aan de Costa Blanca Noord en Zuid. Wij kunnen u volledig, in het Nederlands, begeleiden bij het gehele juridische en bouwkundige proces.

Vanwege het ruime aanbod van grondstukken kan binnen 9 maanden uw droomhuis gebouwd worden. Of uw nieuwbouw vakantiewoning nu aan de Middellandse zee of liever landinwaarts gebouwd gaat worden, maakt voor ons geen verschil. U bouwt úw droomhuis en daarbij zijn uw wensen het belangrijkst. 

Nieuwbouw heeft ook vele voordelen:

  • U bepaald uw eigen stijl en materialen
  • U bepaald zelf de indeling
  • U bepaald zelf de afwerking
  • U krijgt 10 jaar bouw garantie
  • Er wordt gebouwd volgens de laatste ecologische voorschriften

Vraag vrijblijvend naar meer informatie. Wij hebben reeds een aantal kant-en-klare offertes en villa’s in aanbouw, maar ook kunnen wij uw droomhuis op maat laten bouwen op een specifiek door u uitgekozen grondstuk.

Kopen
Huren
WhatsApp