Huis met zeezicht Guardamar

Kopen
Huren

Huis met zeezicht Guardamar

Schitterend gelegen en een uitstekend onderhouden penthouse op loopafstand van het gezellige Spaanse dorpje Guardamar. Dat is mogelijk bij CasaLasDunas. De witte zandstranden zijn lopend te bereiken!

Zo’n penthouse doet u genieten van zowel de weidse uitzichten, zelfs zeezicht, als op de begane grond van het echte Spaanse leven. Daarom is het ook aan te raden een penthouse te kopen. Zowel in de winter als in de zomer zeer goed te bewonen: vanaf het balkon, dat voorzien is van rondom glas, als vanaf het privé dakterras is het heerlijk te verblijven. En een gereserveerde parkeerplek in inclusief. Laat u informeren wat het aanbod van vastgoed is.

De witte schuimkoppen op de branding van het azuurblauwe water van de Middellandse zee laten op ieder een onvergetelijke indruk achter. Het glasheldere water van het met de blauwe vlag uitgeruste strand, nodigt uit tot zwemplezier. Dat is ook de reden waarom vele mensen voor u hier onroerend goed gekocht hebben. Het natuurpark van pijnbomen en palmen biedt de nieuwe jachthaven van Guardamar en de boten een natuurlijk bescherming. Op de kade, die tot ver in de zee door loopt, kunt u fantastisch vissen. Het strand is van wit zand met daarachter mooie duinen